1. A kedvezményezett neve: GORDIUS ENDLESS Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

2. A fejlesztés tárgya, célja: Lamináló berendezés beszerzés és telephelyfejlesztés a Gordius Endless Kft.-nél

3. A szerződött támogatás összege: 69 095 320 Ft

4. A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00052 pályázat keretében a Gordius Endless Kft.-nél a következő fejlesztések történnek:

Lamináló berendezés beszerzése: Az ajtók beépítését követően a szerelési hézag és a szigetelőhab eltakarására ún. szegőlécet használnak a beépítők. Ezeket a szegőléceket a Gordius Endless Kft. jelenleg külső partnertől vásárolja meg és adja tovább. A laminálóberendezés beszerzésével ezen színes szegőléceket saját maga is elő tudja majd állítani, ezáltal a forgalmazott ajtókkal teljesen színazonos, jobb minőségű termékkel szolgálja majd ki a vásárlókat.

Üzemcsarnok építése a cég telephelyén: A szegőlécek laminálásához szükséges berendezések elhelyezéséhez, az alapanyagok tárolásához és a laminálási műveletek elvégzéséhez ezekre alkalmas hőszigetelt üzemcsarnok kerül felépítésre. A megfelelő munkakörülményekhez és a lamináláshoz szükséges alapanyagok előírt hőmérsékleten tartásáról levegő-víz rendszerű hőszivattyú gondoskodik majd.

A kollégák képzése: Nyelvi képzés a külföldi partnerekkel való kommunikáció elősegítésére, valamint gyártásoptimalizáláshoz kapcsolódó tanácsadáson való részvétel a lehető legjobb minőségű termékek előállítása érdekében.

 

5. A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2024.03.04.