Beépítés, Bejárati ajtó, Blog

Biztonsági panel bejárati ajtó és egyéb acél bejárati fém ajtók

Bejárati ajtó, aminek az anyaga nem mindegy

Szerencsére folyamatosan fejlődik a technika, mely kényelmesen és biztonságosan kiszolgálja igényeinket. Így a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban lehetünk mi is, családunkkal együtt. Ehhez azonban lépést kell tartanunk a technikai fejlődéssel. Ebben a cikkben kimondottan a biztonsági bejárati ajtó előnyeiről lesz szó. Nagyon fontos, hogy először alaposan tájékozódjunk a témában. Példának okáért barkácsboltokban is lehet biztonsági ajtókat vásárolni, ám ezek között van olyan is, ami csak 5 centiméter vastagságú. Ezért javasoljuk, hogy az általunk forgalmazott 7 centiméter vastagsággal rendelkező fém bejárati ajtók közül válasszon. A HiSec ajtók ugyanis már bizonyítottak az évek során a piacon. A MABISZ magasabb biztonsági kategóriába sorolta őket és ma már nemcsak Magyarország, hanem egész Európa területén rendelkezünk védjeggyel.

Nemigen szeretik a betörők, ha HiSec ajtóval kell „dolgozniuk”

Sokan biztonsági acél bejárati panel ajtó iránt érdeklődnek és ezáltal választják a HiSec ajtókat. Ugyanis a betörőnek két nagy ellensége van: idő és a nehezen áttörhető ajtó. Számára ugyanis nagyon fontos, hogy minél hamarabb be tudjon hatolni a lakásba, házba, irodába. Minél több ideig tart a dolog, annál nagyobb az esélye, hogy elkapják. Éppen ezért gyakorlatilag elmondható, hogy a falon át könnyebb bejutni a házba, mint ezeken az ajtókon keresztül. A közhiedelemmel ellentétben nem azokba az otthonokba szeretnek előszeretettel betörni, ahol még nem jártak, hanem oda, ahova ezt könnyűszerrel megtudjuk tenni. Éppen ezért az ajtón található HiSec emblémát észrevételezve a betörő általában szomorúan elkullog és inkább olyan célpontot választ, ahova könnyen be tud törni.

A biztonsági bejárati ajtó beépítését kérheti HiSec okos zárral is

Ezek az ajtók kompatibilisek az okos zárakkal és, ha kamerát is elhelyez rajta, akkor már okos ajtóról beszélhetünk. Ha végig gondoljuk azt, hogy idővel egyre elavultabb lesz az ajtónk biztonsági szempontból, akkor könnyen beláthatjuk, hogy évről évre azt kockáztatjuk, hogy betörjenek az otthonunkba. Ha eldöntötte, hogy nem szeretné, ha akár pótolhatatlan értékeket tulajdonítsanak el lakásából és, hogy semmiképpen se kelljen Önnek, vagy családjának találkoznia a betörőkkel, akkor érdemes minél hamarabb megrendelnie a bejárati biztonsági ajtót. Ki lehet azt is számolni, hogy egy betörés során mennyi kár ér minket, anyagilag, időben és a lelki tényezők tekintetében. Ehhez képest töredék áron meg tudja vásárolni a biztonságot és kényelmet. Ugyan azt nem tudjuk pontosan, hogy hány leendő betörést hárít el az ajtó, de ha csak egyszer a segítségünkre volt, már megérte e dolog, hiszen megelőzésnek óriási szerepe van.

Nemcsak hasznos, szép is a bejárati ajtó

Nemcsak valódi biztonságot nyújtanak ezek az ajtók, hanem megjelenésük is elég dekoratív. Robosztus kinézetük is biztonságot sugall és ezen kívül többféle színben (fehér, antracit, dió, aranytölgy) elérhetőek. Létezik jobb és bal oldalon elhelyezett kilinccsel rendelkező modell, hiszen igyekeztünk mindenre gondolni, hogy teljes mértékben kiszolgálhassuk igényeit.

Mindenben segítünk Önnek

Nagyon fontos, hogy megfelelő szakember telepítse a biztonsági ajtót, különben elképzelhető, hogy nem megfelelően fog működni és feltörhetővé válik. Természetesen szívesen segítünk Önnek ebben, sőt a régi ajtót is elszállítjuk kérésére. Így Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a megfelelő ajtót és mi azonnal intézkedünk.Több ezer ajtót értékesítettünk már és mindig nagy gondot fordítunk a visszajelzések tanulmányozására, hogy a lehető legjobb módon kiszolgálhassuk ügyfeleinket. Legyen Ön a következő ügyfelünk és engedje meg, hogy mi gondoskodjunk a biztonságán, hogy Önnek erre ne legyen gondja. 


Keressen minket és valamennyi kérdésére válaszolunk.