Bejárati ajtó, Blog

A Hisec beltéri acél ajtók beépítése

Havastölgy Modern mintás HiSec acél biztonsági bejárati ajtó

Ma a Hisec beltéri acél ajtók beépítési folyamatát szeretnénk részleteiben bemutatni. Ebben a cikkben lépésről lépésre végigkövetjük, hogyan zajlik az ajtócsere, kezdve az időpont-egyeztetéstől egészen az utolsó simításokig. Ismerjük meg, hogyan biztosítja a Hisec a zökkenőmentes és szakszerű telepítést, amely otthonának új szintű biztonságot és stílust kölcsönöz.

Egyeztetés és időpont foglalás

Miután a weboldalán kiválasztotta a terméket és leadta ajánlatkérési szándékát elindul a folyamat. Minden beépítési folyamat az előzetes egyeztetéssel kezdődik. A Hisec szakemberei telefonon felveszik a kapcsolatot az ügyféllel, hogy megbeszéljenek egy alkalmas időpontot a munkálatok elvégzésére. Ez az első lépés biztosítja, hogy mindkét fél számára megfelelő legyen az időzítés.

Régi ajtó kibontása és elszállítása

A kijelölt napon a Hisec szerelő csapata elvégzi a régi bejárati ajtó eltávolítását. Ez magában foglalja az ajtótok kibontását is. A régi ajtót elszállítják és összetakarítanak maguk után.

Az Új Hisec ajtó beépítése

A régi ajtó eltávolítása után következik az új Hisec ajtó kicsomagolása és helyére illesztése. A szakemberek gondosan beállítják az ajtót függőleges és vízszintes irányban, majd rögzítik a falhoz. Ezt követően púrhabbal tömítik ki az ajtó körüli részeket, hogy biztosítsák a tökéletes szigetelést és rögzítést.

Szegő felragasztása kívül-belül vagy kőműves munka

Ha az ügyfél kéri, a szerelők felhelyezik a szegőt az ajtó köré, ami esztétikai és védelmi funkciót is ellát. Ha az ajtó beépítése után kőműves munkára van szükség, például a paneloknál az ajtótok régi nyomának eltüntetése céljából, azt a Hisec csapatán kívüli szakember végezheti el, hacsak az ügyfél nem kérte a szegő alkalmazását. A szegő ára nem része a beépítésnek, annak áráról telefonon egyeztetnek.

A munka befejezése és dokumentáció átadása

Miután minden munkafázis befejeződött, a Hisec csapat összeszedi a munkaterületen keletkezett szemetet és törmeléket. Az ügyfél átveszi az átvételi elismervényt és a garanciás papírokat, amelyek biztosítják, hogy a beépített ajtó hosszú távú megbízhatóságát és minőségét a cég garantálja.

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mennyi időt vesz igénybe a Hisec ajtók beépítése?
Az ajtó beépítése általában 1-2 órát vesz igénybe, de ez eltérhet attól függően, hogy szükség van-e további kőműves munkára vagy más speciális igényekre.

2. Milyen garanciát kapok a Hisec ajtókra?
A Hisec ajtókra a törvény által előírt garancia érvényes, és a gyártási hibákra és anyaghibákra is kiterjed. A pontos garanciaidőről és feltételekről a garanciás papírok adnak részletes tájékoztatást.

3. Szükség van-e speciális karbantartásra a Hisec ajtók esetében?
A Hisec ajtók karbantartása minimális, rendszeres tisztítás és a mozgó alkatrészek ellenőrzése ajánlott. Speciális karbantartási igényekről a Hisec szakemberei adnak tájékoztatást a beépítés során.

Reméljük, hogy ez a részletes leírás segített megérteni a Hisec beltéri acél ajtók beépítési folyamatát és előnyeit. Válassza Ön is a Hisec ajtókat, ha értékel egy magas szintű biztonsági megoldást otthonában!