Ajanló, Blog

A gombos zárbetétek sokoldalúsága és előnyei

meghuzzuk-a-csavart-a-csomagban-talalhato-imbuszkulccsal

Mik is azok a gombos zárbetétek?

A gombos zárbetétek olyan kiegészítők, amelyet a hagyományos zárbetét helyére tud tenni. Praktikus, mivel belül egy fogantyú található, amit elég elfordítani és már zárva is van a bejárati ajtaja. Miközben mi otthon tartózkodunk zárt ajtó mellett és valamelyik családtagunk érkezik haza, akkor sincs gond, ha épp nem halljuk, hisz kívülről kulccsal nyitható.

Hogyan szereljük be a gombos zárbetéteket?

A gombos zárbetétek beszerelése egyszerű és könnyen elvégezhető. Először is kell hozzá egy csillagcsavarhúzó, amivel leszereljük a felső zárpajzsot- ha felülre szeretnénk ezt a zárbetétet beszerelni- vagy a kilincset vesszük le és a cilindert. Ennek lépésről lépésre a beszerelése ide kattintva tekinthető meg.

Gombos zárbetétek karbantartási és gondozási tippek

A gombos zárbetétek megfelelő karbantartása és gondozása hosszabb élettartamot biztosít. Elsőként, rendszeresen ellenőrizzük a betéteket, és győződjünk meg arról, hogy megfelelően működnek. Másodszor, tartsuk tisztán a gombos zárbetéteket. Használjunk enyhe mosószert és langyos vizet a tisztításhoz. Kerüljük az erős vegyszereket vagy dörzsölő keféket, mivel ezek károsíthatják a festett felületet. Ha azt vennénk észre, hogy kicsit nehezebben nyílik, akkor érdemes wd40-el finoman befújni. Kérdése, észrevétele van jelezze felénk telefonon, e-mailben vagy miskolci bemutatótermünkben.