Gombos zárbetét, Karbantartás, Zárbetét cseréje

Hisec belül gombos zárbetét cseréje, beszerelése

rogzitjuk-a-zar-gombot-a-kis-csavarral

Gombos zárbetét: A biztonságos zárzáshoz vezető út

Az ajtók biztonsága alapvető fontosságú minden otthonban. A megfelelő zárrendszer kiválasztása és az ajtók rendszeres karbantartása elengedhetetlen a betörések megelőzése érdekében. A gombos zárbetét, más néven szárnyas zárbetét, egy olyan innovatív megoldás, amely lehetővé teszi az ajtó belülről történő bezárását anélkül, hogy kívülről a kulcs segítségével ne lehetne bejutni. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk a gombos zárbetét előnyeit és működését, valamint megadunk egy lépésről lépésre útmutatót a zárbetét cseréjéről.

A gombos zárbetét előnyei

A gombos zárbetét kiváló megoldás az ajtó belülről történő bezárására olyan helyzetekben, amikor fontos, hogy kívülről kulccsal be lehessen jutni. Például, ha egy gyermek vagy egy idős ember van bent a zárt ajtó mögött, és bármilyen probléma merül fel, könnyen és gyorsan be lehet jutni hozzájuk kívülről kulccsal anélkül, hogy az ajtót erőszakosan fel kellene törni.

A gombos zárbetét használata egyszerű és kényelmes. Belülről csak egyszerűen meg kell fordítani a gombot, és az ajtó zárva van. Kívülről kulccsal lehet kinyitni ezt a zártípust.

Gombos zárbetét cseréje

Amennyiben úgy dönt, hogy gombos zárbetétet szeretne, akkor mi sem egyszerűbb ennél, biztosíthatjuk hogy a cseréje egyszerű folyamat, amit akár egyedül is elvégezhet. Az első lépés a régi zárbetét eltávolítása.

 

Ehhez a külső és a belső burkolatot kell le szerelni. Ezután a régi zárbetétet kivéve, a helyére be kell helyezni az új gombos zárbetétet, és vissza kell szerelni a burkolatot.

A gombos zárbetét kiválasztásakor fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy 100%-ig kompatibilis az általuk forgalmazott biztonsági ajtóval. Ez biztosítja, hogy a zárbetét tökéletesen illeszkedjen az ajtóba, és megfelelően működjön.

Gombos zárbetét vásárlása és szállítása

A zárbetétet futárszolgálat vagy az MPL fogja eljuttatni Önhöz. A fizetni csak a futárnak kell az áru átvételekor (utánvét).

Gombos zárbetét – Az ajtó a biztonság garanciája

A gombos zárbetét egy remek megoldás az ajtó biztonságos zárására. Belülről egyszerűen bezárható, mégis lehetővé teszi az ajtó gyors kinyitását kívülről, ha szükséges. A cseréje egyszerűen elvégezhető a zárbetét tökéletesen illeszkedni fog a HiSec ajtóhoz. Rendelje meg a gombos zárbetétet még ma, és biztosítsa otthona biztonságát!

Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat!

“Az otthonunk az ajtóval kezdődik!”