Ajanló, Biztonsági ajtók, Blog

Hová ajánljuk a HiSec biztonsági ajtókat – és hová nem?

hisec-ajto-also-zar-kozeli-kep

Ma Magyarországon a statisztikák szerint, a biztonsági ajtót vásárlók közül legtöbben a HiSec acél biztonsági ajtót választják. hisec-ajto-also-zar-kozeli-kepModern stílusa és tetszetős színe alkalmassá teszi rá, hogy a hagyományos családi házaktól kezdve a modern társasházakig minden lakás látványos bejárati ajtajává váljon. De biztosan mindenhová beépíthetőek és alkalmazhatóak ezek a biztonsági ajtók?

Hová ajánljuk a Hisec biztonsági ajtókat – és hová nem?

Az acél biztonsági ajtó, nem meglepő módon fémből, acélból készül. A fém egyik nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy nem szereti a vizet és a párát. Ha rendszeresen vízzel érintkezik, elindul a rozsdásodás a legkisebb sérülés helyén is. A rozsda a fémek felületén oxidáció által keletkezett réteg.

A HiSec acél biztonsági ajtó, nemcsak a sokoldalú biztonsági követelményeket teljesíti, hanem magas minőséget képvisel az alapanyagokat tekintve is. A HiSec ajtó ajtólapjában acél merevítés segíti elő a biztonsági ajtó stabilitását. Az acél kemény, hideg fém. Ha sokszor éri különböző hőingadozás, akkor kitágulhat, majd újra összehúzódhat. Az acél hőtágulása 1,1 mm.

E két tulajdonsága miatt, az acél biztonsági ajtót nem ajánljuk mindenhova. Különösen nem valók családi házak időjárástól védtelen falfelületére. Az egész évben sűrűn változó időjárás kikezdi az acél biztonsági ajtót, és nem leszünk elégedettek a HiSec ajtó minőségével. Tehát családi házra csak akkor vegyünk HiSec biztonsági ajtót, ha a bejáratunk egy nagyobb beugróban van, ahol nincs kitéve közvetlenül a hidegnek és a napsütésnek.

De akkor hova veszi ez a sok ember az acél biztonsági ajtót? Hova építik be?

Alsó zárszerkezet

Alsó zárszerkezet

A HisSec biztonsági ajtók panellakások, körfolyosós bérlakások, lépcsőházas társasházak bejárati ajtajaként funkcionálnak a legjobban.
Itt nem érintkeznek közvetlenül az időjárási hatásokkal. Nem éri őket az eső, az erős napsütés, a hideg és a meleg drasztikus váltakozása.

A Hisec acél biztonsági ajtók így átvették az uralmat a panellakások piacán. A panellakás egy adott, egy sémára épülő lakástípus, amit nem egykönnyen lehet egyedivé tenni. Minden lakás a házban ugyanolyan, legfeljebb a méretében különbözik, vagy az elrendezése a másik lakás tükörképe. Minden ember más, tehát a lakását is szeretné másmilyennek tudni, mint a szomszédjáét. A legegyszerűbb kifejezési módja ennek, hogy a régi standard bejárati ajtónkat lecseréljük egy új, modern, strapabíró és csodálatos színű HiSec biztonsági ajtóra. Ezzel a lépéssel a biztosítónk is tökéletesen egyet fog érteni, akinél a lakásbiztosítást kötöttük, mert a szabványoknak megfelelő acél biztonsági ajtó a lakásvédelem első eleme is egyben.

Panellakások leginkább a szocializmus éveiben épültek, amikor az iparosodás miatt egyre többen költöztek be a városba a munkalehetőség miatt. Kellett a sok lakás, de kevés volt a hely. Manapság már inkább társasházak épülnek, mert most is kell a sok lakás a városokban. Ezek a többlakásos társasházak már sokkal modernebb stílusban épülnek, így a nyílászárók is ennek megfelelően modernebb, szebb kivitelezésű darabok. A Hisec ajtók ennek a követelménynek is maradéktalanul megfelelnek.