Biztonság, Biztosítás, Blog

Mennyire szeretik a biztosítók a HiSec biztonsági ajtókat?

Hisec ajtó zárbetét

Lakásunkra, családi házunkra legtöbben lakásbiztosítást kötünk. Előfordul, hogy csak azért, mert biztonságban szeretnénk tudni értéktárgyainkat

Hisec ajtó zárbetét

Hisec ajtó zárbetét

, de ha hitelt is vettünk fel a lakásvásárláskor, akkor kötelező a lakásbiztosítás. A bankok nem szívesen kockáztatják a pénzüket, így számos feltételnek kell megfelelnünk, nem csak mi magunk, hanem az ingatlannal kapcsolatos biztosítás is mindig a szemük előtt lebeg. Nem elég, ha hitelképesek vagyunk, a megvásárolt ingatlant is biztonságban akarják tudni, amíg a pénzüket és a kezüket rajta tartják.

Mit mérlegelnek a biztosítók, amikor lakásbiztosításunkat akarjuk megkötni náluk?

Elsősorban az ingatlant mérik fel. Hol található a lakás vagy családi ház? Városon vagy vidéken? Központban vagy félreeső helyen? Az ország melyik régiójában? Mindegyik régióban más és más az ingatlan értéke. A régió megközelíthetősége, a munkalehetőség kínálata, a régió közmű ellátottsága, a közbiztonság, a lakássűrűség, az ingatlan kereslet és kínálat, mind befolyásolják a régióban található ingatlanok becsült értékét.

A számítások alapját képezik az ingatlan méretei. Fontos az is, hogy milyen alapanyagokból készült a ház. Más súllyal esik a latba egy vályogház és egy téglaház.

A nyílászárók milyensége is fontos tényező a lakásbiztosítás alapjának kiszámításakor. Különösen szemrevételezik a bejárati ajtót, hiszen a házba jutási lehetőség nem szabad könnyen bevehető legyen. A betörési lehetőséget a minimálisra kell csökkenteni, ezt pedig egy jó minőségű acél biztonsági ajtóval lehet megalapozni. A HiSec acél biztonsági ajtók, ennek könnyedén eleget tesznek.

Mennyire szeretik a biztosítók a HiSec biztonsági ajtókat?

Mabisz minősítésA HiSec acél biztonsági ajtókat a biztosítók megelégedettséggel szemlélik.

Miért szeretik a biztosítók a HiSec biztonsági ajtókat?

  • Azért szeretik, mert ha ilyet látnak, tudják, hogy minőségi alapanyagokból készült biztonsági ajtó védi az adott házat.
  • Mert a HiSec biztonsági ajtók már sok-sok éve bizonyítanak.
  • A HiSec biztonsági ajtók MABISZ tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége által támasztott követelményeknek minden szempontból megfelelnek. A teszteken hibátlanul átmentek.
  • A HiSec biztonsági ajtók kiemelést gátló, süllyesztett zsanérokkal készülnek. Betörő legyen a talpán, aki ezt ki tudja emelni az ajtótokból. Fúrásvédelemmel ellátott cilinder betét biztosítja a zárszerkezet feltörhetetlenségét.
  • A HiSec ajtó kiváló hő-, szag- és hangszigetelő tulajdonságai a biztosítók szempontjából csak annyira érdekesek, hogy ezek a tulajdonságok is a minőséget igazolják.
  • Tudják, hogy a HiSec ajtók szakértő mesteremberek keze által vannak üzembe helyezve. Hiszen a HiSec az ajtók szakszerű beszerelését is vállalja, és 5 éves teljes körű rendszergaranciát biztosítanak.

Mi magunk is a célpontban vagyunk a biztosítók vizsgálódása során. Azaz inkább a fizetőképességünk. Kedvezményeket kaphatunk, ha negyedéves vagy éves befizetést vállalunk, nem havonta utalgatunk. Ha csoportos beszedési megbízással teljesítjük befizetéseinket, újabb kedvezmény járhat, a csekkes befizetéssel szemben.

Hasonló írások