Beépítés, Bejárati ajtó, Blog

A bejárati ajtó cseréje időszerűvé vált mind kül és beltérre

Prémium-68 Fehér kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni biztonsági vagy például hőszigetelt acél bejárati ajtó kiválasztása során?

Az ember nem túl gyakran vásárol új bejárati ajtót, ezért ebben az esetben érdemes körültekintőnek lennünk. Célszerű egyből olyan bejárati ajtó modellt választani, mely sokáig kiszolgál minket. Nyilván fontos maga a megjelenés, hiszen ez az első látvány, mely lakásunkat illetően legelőször elénk tárul. Cégünk biztonsági ajtók forgalmazásával foglalkozik és nagyon fontos számunkra, hogy mindenki megtalálja számításait. Ezért a matt és fényes ajtók közül többféle színben, méretben, kültéri és beltéri kivitelbn érhetőek el a HiSec impozáns megjelenésű ajtói.
A másik fontos szempont a kényelem. Könnyedén tudjuk használni az ajtót, példának okáért akár belülről zárható legyen kulcs nélkül azonnal és így tovább.

A HiSec necsak lépcsőházi hanem családi házra is forgalmaz acél ajtót

Az általunk forgalmazott ajtók robosztus megjelenésük és HiSec márkajelzésük miatt szinte azonnal elrettentik a betörőket. Tehát talán a legfontosabb tényező, maga a biztonság. Az egyre szaporodó betörések miatt ma már érdemes biztonsági bejárati ajtóban gondolkodnunk. Lakás esetén a legkritikusabb célpontnak a bejárati ajtó mondható. Ezért ezt az ajtót mindenképpen célszerű biztonsági fém ajtóval ellátni. Természetesen más anyagból is készülhet az ajtó, bár a műanyaggal lehetnek problémák. Emellett az ajtó vastagsága is meghatározó. Léteznek olyan barkácsboltok, ahol vékonyabb fém bejárati ajtókat árulnak biztonsági ajtóként.
Mivel mi ezzel foglalkozunk, számunkra fontos a maximális védelem. Nem véletlen, hogy a MABISZ magasabb kategóriába sorolta a mi ajtóinkat. 

Gyönyörű kivitelben érhetőek el a biztonsági bejárati ajtók

Ki mondta, hogy nem lehet – azon kívül, hogy biztonságos -, esztétikus is az ajtó? Robosztus megjelenésű ajtóink valódi biztonságot sugallnak: Több féle színben, matt és fényes felülettel is elérhetőek. Ezáltal biztos, hogy meg fogja találni számításait, ráadásul vannak jobbos és balos ajtók is legyen szó akár beltéri akár kültéri bejárait ajtóról.

hisec-feher-acel-biztonsagi-ajto-akcio-kupon

hisec-feher-acel-biztonsagi-ajto-akcio-kupon

Prémium-68 Fehér kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Prémium-68 Fehér kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Technikai paraméterek

A biztonsági ajtó a MABISZ által bevizsgált 3 perces áttörésgátlás legalább 3 (egymástól minimum 30 cm-re lévő) reteszelési pontos záródással rendelkezik. Fontos, hogy ennél a biztonsági kategóriánál minél több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetét mechanikai védelemmel ellátott zárbetét ajtólapban elhelyezett acélmerevítéssel rendelkezzen. Emellett az ajtó, tokból történő kiemelése elleni védelemmel is el van látva a zsanérok tekintetében, mivel rejtett zsanéros. Tulajdonképpen ennek köszönhető, hogy biztonsági ajtóként és nem normál ajtóként tekinthetünk a HiSec ajtókra. A fém biztonsági bejárati ajtók előnyei: anyag tulajdonságából adódóan masszívak, mind fizikai, mechanikai, és kémiai behatásokkal szembeni egyaránt magas ellenálló képességgel rendelkeznek. Ezen kívül tűzgátlási tulajdonsággal rendelkeznek.

Maga a bejárati ajtó beépítése

Minden nyílászáró elhelyezésénél fontos a vízszintes és függőleges pontos beállítás a vasalatok helyes elhelyezése. Ha nem megfelelően kvalifikált szakemberhez fordulunk, akkor elképzelhető, hogy nem fog megfelelően működni az ajtó és a garancia sem lesz érvényes teljes mértékben. Természetesen mi is tudunk segíteni az ajtók telepítésében, sőt kérésére a régi ajtót is elszállítjuk. Ha eldöntötte, hogy a biztonságot választja, akkor nincs más dolga, csak rendelje meg pár klikkeléssel a HiSec ajtó egyikét. Mindenben állunk rendelkezésre, így Önnek semmi más dolga nincsen.  Ha esetleg vannak kérdései, keressen minket bátran, hogy segíthessünk Önnek minél hamarabb. Rendelje meg a HiSec bejárrati ajtó egyikét, hogy valódi biztonságban legyen Ön és családja egyaránt. 

Hisec biztonsági ajtó okos zárral

A Hisec biztonsági beltéri bejárati ajtó mindegyike kompatibilis okos zárainkkal. így az otthonába bejuthat arcfelismeréssel, ujjlenyomattal, PIN kóddal, kártyával, telefonnal. Látogasson el az okos zár oldalunkra ide kattintva.