acél biztonsági ajtó, Bejárati ajtó, Biztonság

Mabisz biztonsági ajtó közvetlenül az importőrtől

Antracit HiSec ajtó kilincs

Mabisz biztonsági ajtó beépítésével tényleg csak a pihenésre kell koncentrálnia

Mert ez sajnos nem mindig megy. Van, aki az azúrkék tenger partján vagy az impozáns hegyeket járva se tud kikapcsolódni. Folyton amiatt aggódik, hogy mi lesz, ha illetéktelen személyek hatolnak be az őrizetlenül hagyott otthonába? Persze vannak praktikák, amelyekkel ez elvileg megelőzhető. Ilyen például a jó szomszéd, aki rendszeresen kiüríti a postaládát, és minden nap átmegy, hogy fel-lehúzza a redőnyt. De van már ennél hatékonyabb megoldás is: a biztonsági ajtó ami Mabisz tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A biztosítók kedvence a HiSec biztonsági ajtó

A biztosítók természetesen értékelik, ha egy ajtó az átlagosnál nagyobb védelmet nyújt. Van egy termék, amelyet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) a biztonsági ajtókon belül is magasabb kategóriába sorolt. Ez a HiSec acél biztonsági ajtó. 

Az anyaga is sokatmondó a mabisz biztonsági ajtónak

Ezek az ajtók igen masszív fémből készülnek. Már önmagában ez is komoly biztonságérzetet adhat. Mert az anyaguk nagyon strapabíró, így védelmet jelent a mechanikai, a fizikai és a kémiai behatások ellen. Tehát a betörőkkel szemben is és a tűzzel szemben is véd, hiszen fém bejárati ajtó.

Néhány trükkös fogás

A HiSec mabisz biztonsági ajtó fejlesztői az erős anyagon kívül mással is készültek, hogy megkeserítsék a kéretlen betolakodók életét. Az egyik ilyen fogás a három perces áttörésgátlás. Ez azt jelenti, hogy az ajtón legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródást alakítottak ki. Az ajtólap több oldalon is záródik. Ezenkívül egy biztonsági zárbetétet is tartalmaz, amelyet mechanikai védelemmel láttak el. Pontosabban: egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés tartozik hozzá. Ez a kiegészítő képes meggátolni az ajtó a tokból való kiemelését. Néhány, védelemmel ellátott zsanér is helyet kapott az ajtón ugyanebből a célból. 

Védett bejárat=biztonságos lakás

A rendőrség valamint a biztosítók jelentéseiből sokat tanulhatunk. Ezekből egyértelműen kiderülhet számunkra, hogy a bűnelkövetők legfőképpen a bejárati ajtót célozzák meg. Ezen belül azt, amelyik könnyű célpont. Amint láthatta, a mabisz biztonsági ajtókról ezt nem lehet elmondani. A feltörésük komoly feladat, ráadásul nem kis zajjal jár. Szóval velük buherálni csak annak érdemes, aki már megunta a szabad életet. 

Ha a Hisec név tekintélyt parancsol

A HiSec márka mára már igen ismertté vált. Annyira, hogy az egész EU területén bejegyzett védjeggyel rendelkezik. Szerencsére azok is megismerték, akik ellen védelmet nyújt. Így könnyen lehet, hogy maga a HiSec embléma is elveheti a bűnözők kedvét az illegális behatolástól. 

Biztonságos és hangulatos is a mabisz biztonsági ajtó

A HiSec biztonsági ajtók kialakításakor nem csak az volt a cél, hogy az otthonainkat védjék. Mert nem mindegy, milyen kép fogad minket, amikor hazaérünk. És nem mellesleg a vendégeink mit láthatnak elsőként a lakásunkból. A bejárati ajtónak ebből a szempontból is igen nagy a jelentősége.  A HiSec termékek dizájnja ennek megfelelően készült. Tetszetős és változatos modellekről van szó. A matt és a fényes felületű változat egyaránt megtalálható köztük. Ha valaki egy kis színt szeretne vinni az otthonába, szintén megtalálhatja a számára kedves darabot. A fehér, a mogyoróbarna, a havastölgy, a sötétmogyoró, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott modellek közül válogathat. És kiválaszthatja azt, amelyik Önnek a lehető legkényelmesebb. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak a jobbos és a balos ajtók. 

Bárki elérheti

Van egy kép az emberek fejében a biztonsági felszerelésekkel kapcsolatban. Legalábbis a minőségi termékekre nézve mindenképpen. Eszerint ezek mindegyike elérhetetlen álom az átlag ember számára. Ám biztos lehet abban, hogy a mabisz biztonsági ajtóra ez nem igaz. Ez esetben megkaphatja az extra védelmet anélkül, hogy túlságosan mélyen kellene a zsebébe nyúlnia. 

A mabisz biztonsági ajtó okos zár telepítésével is megvásárolható

A Hisec biztonsági ajtók mindegyike kompatibilis az általunk forgalmazott okos-zárakkal. Az okos zárak kínálata is egyre nagyobb, ugyanis már van arcfelismerős zárunk is. Ezzel bővült a kínálatunk. Tehát a mabisz biztonsági ajtó nyitható ujjlenyomattal, PIN kóddal, NFC kártyával, Bluetooth-al vagy elég egyszerűen csak elé állnunk és felismeri az arcunkat.

Keresse a szakértőt a beépítéssel kapcsolatban is

Egyvalamit viszont mindenképpen szem előtt kell tartania, ha valóban biztonságban szeretné érezni magát. A biztonsági extrákkal ellátott ajtót mindenképpen szakember szerelje fel. Ez olyasmi, ami szakértő kezeket és komoly tudást igényel. A fent említett kiegészítők csak akkor ütőképesek, ha precízen vannak beállítva. 

Munkatársaink rendelkeznek a megfelelő szaktudással, és örömmel várják megkeresését.