Beépítés, Biztonsági ajtó Ára, Blog, HiSec ajtó ár

A HiSec ajtók imádata – avagy miért ezeket forgalmazzuk?

Hisec fokozott biztonság

Miért is döntöttünk a HiSec acél biztonsági bejárati ajtók forgalmazása mellett? Melyek voltak azok a tényezők, amelyek leginkább arra inspiráltak bennünket, hogy a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat forgalmazzuk?

Hisec fokozott biztonság

Hisec fokozott biztonság

Fokozott biztonság
Egy acél biztonsági bejárati ajtó forgalmazásánál nyilvánvalóan a legfontosabb szempont, hogy a termék a rá szabott elvárásokat tökéletes mértékben tudja teljesíteni. Az HiSec ajtókban pedig nem csalódtunk: kiválóan helytáll vagyonvédelmi feladatok és káresemények esetén is.

Lehetőség a szakszerű beépítésre, biztosítói tanúsítvány
A HiSec acél biztonsági ajtókhoz biztonsági tanúsítványt adhatunk, ezzel igazolhatjuk, hogy szakszerűen történt a beépítés. Ezzel a vásárló előnybe kerül a biztosítótársaságoknál és emiatt valószínűbb, hogy a HiSec ajtó megvásárlása mellett fog dönteni.
Kollégáink speciális képzésen vehetnek részt, amelynek elvégzése feljogosítja őket arra, hogy a MABISZ tanúsítványt kiállíthassák a HiSec ajtók szakszerű beépítése után.

 

 

Közkedvelt, szeretett, nagy népszerűségnek örvendő termék
A HiSec biztonsági bejárati ajtók mára már közkedveltté váltak, általánosságban elterjedtek a lakosság körében. Ma már nem csak a rosszabb hírű körfolyosós bérházakban és a nagyobb panel-blokkokban találhatóak meg, hanem egyre népszerűbbek a családi házakban és az üzlethelyiségekben is – olyan kivitelezésnél, ahol az ajtó védve van az időjárás viszontagságaitól. A lakosság jó felhanggal nyilatkozik a HiSec acél biztonsági ajtókról, azok megítélése kedvező, a beépítésre érkező kollégákat örömmel fogadják, várják az ügyfelek.

Kedvező ár
Azok, akik nem ismerik a HiSec acél biztonsági bejárati ajtók árait, általában sokkal nagyobb összegre becsülik ezeket az árakat, mint amennyibe az ajtók valójában kerülnek. Való igaz, hogy az ajtók értéke akár többszöröse is lehetne annak, amennyiért jelenleg kaphatók, hiszen sokkal több mindenre képesek, mint az átlagos ajtók. A HiSec acél biztonsági ajtók ára azonban nagyon kedvező, így széles körben elérhető a lakosság számára, sokan megengedhetik maguknak.

Hálás, toleráns vásárlók
A fogyasztók pedig elképesztően hálásak ezért a lehetőségért, cserébe jó hozzáállással fogadják a csúszásokból adódó esetleges minimális kellemetlenségeket – az építőiparban érzékelhető várakozási idők hosszabbodása minimálisan az ajtók beépítésénél is megjelent hazánkban. A beépítést és a házhozszállítást is gyakran választják, ezzel pedig megtöbbszörözhetik a forgalmazó cég bevételét.

Minimális reklámköltség
Összességében tehát maximális elégedettséggel fejeződik be a vásárlási folyamat a vásárlók részéről, így jellemzően tovább viszik a vevők a termék és a szolgáltatás jó hírét. Akár „ingyen reklámot” is szerezhetünk így.

Online megrendelések
A HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat ma már sokan keresik az Interneten, egy jól bevezetett márkáról van szó ugyanis. Az emberek ismerik, így maguktól is így írják már be az Internetes keresőbe a keresőszót, hogy: HiSec acél biztonsági bejárati ajtó. Ez azt jelenti, hogy akár egy mintaboltot sem szükséges üzemeltetni a forgalmazáshoz, elegendő az Interneten értékesíteni a HiSec ajtókat. Ezzel pedig szintén rengeteg pénzt lehet megtakarítani – amellyel fenn lehet tartani a nagyon kedvező ár-érték arányt a fogyasztók felé.

A HiSec ajtókat tehát ismerik és szeretik az ügyfelek, és szerencsére anyagilag is megengedhetik maguknak. A beépítésről jó tapasztalataik vannak, hiszen nagyon igyekszünk, hogy öregbítsük a márka jó hírnevét. Amennyiben a HiSec ajtók forgalmazása mellett dönt, kérjük, hogy ugyanígy tegyen, legalább a saját érdekében! Ha pedig vásárolni szeretne nálunk, örömmel állunk rendelkezésére!