Ajtó beépítése, Blog, Új dizájn

Új dizájn! Modern megjelenésű HiSec ajtó

Hisec ajtó új dizájn és forma

Aki már látott HiSec ajtót a lépcsőházban, vagy máshol, annak rögtön beugrik a jól ismert hat kazettás gyönyörű fényes felületű ajtó.
A fehér ajtónk kivételével minden színes ajtó fa mintázatot utánoz. Ettől már első ránézésre is esztétikus a megjelenése.

Most gondoltunk egy újat és merészet:
Megjelent a matt felületű és kazetta nélküli bejárati ajtónk!

Miben különbözik ez az ajtó az eddig forgalmazottaktól?

  1. A felülete ugyanazzal az ellenálló festékréteggel és fa mintázattal van ellátva, viszont a legfelső festékréteg nem magasfényű lakk, hanem matt hatású.
  2. A mintázatában nem mély barázdákkal övezett négyzetek adják a díszítést, hanem vékony és nem mély barázdák osztja négy vízszintes és egy függőleges mezőre.
  3. A csengő gombja lényegesen lejjebb került. Továbbra is a kilincsel ellenkező oldalon található, de ezen az ajtón már csak 1,2m magasan található.

Ezek nem tűnek nagy különbségeknek, de ha a lentebbi összehasonlító képeket megnézi, akkor jól láthatóak az alapvető eltérések. Most kiváló alakalom, hogy lecserélje régi (nem biztonsági) ajtaját, egy modern 16 ponton záródó két zárral ellátott acél ajtóra. Talán az Öné lehet az első a lépcsőházban az új dizájnból! 🙂

Ne habozzon, rendelje meg most és 2000 Forint kedvezményt adunk! Csak a készlet erejéig!

Kuponkód: kedves2000

A kódot a megrendelés elküldésekor kell megadnia, amint ez a mellékelt képen is látható: