Beépítés, Bejárati ajtó, Blog

Fém ajtók beépítése Pécs és környékén

hatkazettas-havastolgy-acel-ajto-kitekinto-kozeli-kep

Pécs és környéke: a Hisec biztonsági  fém ajtók otthona

Pécsen és környékén egyre többen döntenek a Hisec biztonsági fém ajtók mellett, amelyek nem csak megbízhatóságukkal, hanem stílusos megjelenésükkel is hódítanak. Különösen az antracit színű ajtók váltak közkedvelté, melyet a klasszikus fehér követ a népszerűségi sorrendben. Az elegáns és időtálló antracit mellett a Hisec kínálatában számos más szín is megtalálható, mint az aranytölgy, havastölgy, cseresznye és sötét mogyoró, így mindenki megtalálhatja az otthona stílusához illő árnyalatot.

Két stílus, végtelen lehetőség

A Hisec fém ajtók két különböző beltéri biztonsági ajtó modellt kínálnak, amelyek online vagy telefonon keresztül egyszerűen megrendelhetőek. Az egyik a modern mintás ajtó, ami a letisztult és kortárs belsőépítészeti stílushoz illeszkedik, míg a másik a hat kazettás modell, ami klasszikus eleganciát kölcsönöz az otthonoknak. Mindkét stílus a biztonság és design tökéletes ötvözetét kínálja, így biztosítva, hogy az ajtók nem csak védik, de díszítik is az otthonokat.

Többféle méret  van készleten a fém ajtók-ból

A Hisec ajtók különböző méretekben érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt. A leggyakoribb méretek között szerepel az 860×2050(egyes típusnál vásárolható), 890×2020 és a 950×2050, amelyek lehetővé teszik, hogy az ajtók tökéletesen illeszkedjenek a különböző méretű nyílásokba. Ez a méretválaszték biztosítja, hogy a Hisec ajtók sokféle építészeti stílusban és környezetben is megállják a helyüket.

Pécs és környéke lakói tehát megtalálhatják a tökéletes biztonsági megoldást a Hisec fém biztonsági ajtók széles választékában, legyen szó modern vagy klasszikus stílusról, különböző színekről vagy méretekről. A Hisec ajtók így nem csak a biztonságot, hanem a stílust is hozzák otthonaikba.

Hisec fém kültéri ajtók

Ezek az ajtók 68mm vastagságú acél ajtólapokkal rendelkeznek, amelyek kivételes hő- és hangszigetelő képességeket biztosítanak, így tökéletes választást jelentenek a magas minőségi elvárásokkal rendelkező ügyfelek számára.

Német minőségi elvárások és hőhídmentes kivitelű fém ajtók

A Hisec kültéri ajtóit Európában, a német minőségi elvárásoknak megfelelően gyártják, garantálva ezzel, hogy minden termékünk a lehető legmagasabb sztenderdeket hozza. Az ajtókeret hőhídmentes kialakítása még a legnagyobb hidegben is képes megakadályozni a belső páralecsapódást, így biztosítva az otthonok számára a kényelmet és az energiatakarékosságot.

Korszerű zárrendszer és szigetelési technológia

A 3 ponton záródó Winkhaus zárszerkezet megfelelő védelmet biztosít a behatolások ellen, míg a hőhídmentes alumínium ajtókeret, a fa merevítéssel és a műanyag keret acéllemez borítással kombinálva, hőtörést biztosít. Ez a borítás nem csak a hőszigetelést optimalizálja, hanem a kültéri ajtó esztétikai megjelenését is emeli.

A kültéri fém ajtó mérete és hőátbocsátási tényezője

Az ajtó mérete 950mm x 2050mm, így tökéletesen illeszkedik a legtöbb kültéri nyílásba, a kétkamrás 3 rétegű üvegezés pedig tovább javítja a szigetelési tulajdonságokat. A hőátbocsátási tényező (Ud – 1,1 W/m2K) kiemelkedően alacsony, ami jelentős energiamegtakarítást jelenthet a tulajdonosok számára.

Személyre szabott ajtók balos és jobbos kivitelben

Választható balos és jobbos kivitelű ajtóink lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt, és partnereink országos szinten vállalják az ajtók beszerelését, így garantálva a gyors és szakszerű beépítését. A Hisec kültéri ajtói tökéletes választást jelentenek azok számára, akik az otthonuk biztonságát és esztétikai értékét egyaránt fontosnak tartják.

Madrid – műanyag kültérI 5 kamrás bejárati ajtó

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Parla – kültéri 5 kamrás műanyag bejárati ajtó négy ablakkal

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Alicante – 5 kamrás műanyag üvegezett kültéri bejárati ajtó

Original price was: 140 000 Ft.Current price is: 125 000 Ft.

Vigo – 5 kamrás Ablakos kültéri műanyag bejárati ajtó

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Valencia – 5 kamrás műanyag bejárati ajtó kültérre is

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Granada – kültéri bejárati ajtó műanyag 5 kamrás

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

A fém ajtók lehetnek több ponton, több oldalon záródó és biztonsági ajtók. A Hisecnél kül-és beltéri fém ajtók rendelhetők országos beépítéssel.