Biztonsági ajtók, Blog

Panel acél biztonsági ajtó: a legfontosabb munkaeszköz

Modern selyemfényű Aranytölgy HiSec biztonsági acél bejárati ajtó

Mert a munka csakis akkor lehet hatékony, ha biztonságban tudhatjuk, amivel dolgozunk. 

Ezenkívül sokféle eszközzel végezzük a munkánkat. Elég, ha csak a legszokványosabb munkahelyre gondolunk: az irodára. Alaphangon egy komoly géppark található ott. És valószínűleg nem a legócskább modellekből áll. A hatékony teljesítéshez jó minőségű eszközökre van szükség. Egy-egy ilyen gép komoly örömforrást jelenthet. Mert ki ne örülne annak, ha gyorsan és eredményesen dolgozhat? Ugyanakkor komoly fejfájást is okozhatnak az értékes munkaeszközök. Mindenki tudja, hogy nem 10 forintba kerülnek, és olyasvalakinek is fájhat rájuk a foga, aki nem tisztességes úton kívánja őket megszerezni. Cégvezetőként ez nyilván mindenkinek megfordul a fejében. Tehát a védelem elengedhetetlen, ha rendesen szeretnénk dolgozni. A jó hír az, hogy erre meg is van a lehetőség, méghozzá kiváló ár-érték arányban. Ez pedig nem más a HiSec Panel acél biztonsági ajtó.

A bejárat legyen védett

Ez a legfontosabb szempont. Mert mindenki azt veszi elsőként szemügyre, tehát a betörők is. Alapból célpontnak tekintik, és mérlegelik, mennyire gyenge. Ha úgy találják, hogy az, már tervezik is az akciót. Mindezt a tények mondatják velünk. Számtalan rendőrségi és biztosítási jelentés tanúskodik erről. Tehát tegye irodáját, otthonát, (kiadó) airbnb lakását biztonságosabbá, építtessen be panel acél biztnosági ajtót .

A panel acél biztonsági bejárati ajtó, ami tényleg biztonságos

Szóval a bejárati ajtót nagyon tudatosan kell kiválasztani. Persze attól, hogy valaki egy céget vezet, nem kell automatikusan biztonsági szakembernek lennie. De szerencsére vannak olyan szakértők, akik a munkájuk révén alaposan elmélyedtek a témában, úgyhogy nyugodtan rájuk bízhatjuk magunkat. Ők például a biztosító társaságoknál dolgoznak. Az ilyen típusú cégeket a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) tömöríti. Úgyhogy ennél a szervezetnél érdemes szétnézni, ha hatékony biztonsági eszközöket keresünk. Például találhatunk egy olyan ajtót, amit a szövetség magasabb kategóriába sorolt a biztonsági ajtókon belül. Ez a HiSec panel acél biztonsági  bejárati ajtó, ami immár komoly hírnévre tett szert. Bejegyzett védjeggyel rendelkezik az egész EU területén. És persze nem véletlenül. 

A panel biztonsági aajtó is önmagáért beszél

Ezek az ajtók már ránézésre is erőt sugároznak. Mert valóban rendkívül erősek. Az anyaguk ellenálló, masszív fém. Ennek köszönhetően minden mechanikai, fizikai és kémiai behatással szemben képesek védelmet nyújtani a HiSec panel acél biztonsági  bejárati ajtó. Tehát nem csupán a lopással szemben védik meg a tulajdonunkat. Egy ilyen bejárat mellett attól se kell tartanunk, hogy a tűz átterjed az irodára, amelynek a berendezése a lángok martalékává válik. 

Néhány csel a betörők ellen

A HiSec fejlesztői mással is készültek, hogy megnehezítsék az illetéktelen behatolók életét. Például a három perces áttörésgátlással. Azaz, legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródással. Meg egy olyan ajtólappal, ami több oldalon záródik. Ráadásul egy kiegészítőt is kapott. Egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetétet. Ennek van egy fontos tartozéka, az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés. Ennek a feladata az, hogy meg lehessen akadályozni az ajtó a tokból való kiemelését. Néhány, védelemmel ellátott zsanér ugyanezt a funkciót tölti be. 

 

Nem biztos, hogy minden betörő ismeri az összes alkatrészt. Egyvalamit azonban mindegyikük pontosan tud. Nevezetesen, hogy egy ilyen ajtóval nem érdemes szórakozni, mert az túl nagy kockázatot jelent. Nagyon sokáig tart feltörni, emellett nem kis zajjal jár. Éppen ezért sok olyan bűnöző van, akit már a HiSec embléma is képes visszatartani attól, hogy sötét terveket kovácsoljon. 

 

A kinézetről se felejtkezzünk el

 

Az se egy utolsó szempont – pláne egy iroda bejárata esetében – hogy hogyan néz az ki. Mert hát tényleg mindenki azt látja meg elsőként az adott helyszínből. A HiSec termékek ezt szem előtt tartva készültek. Úgyhogy kellemes látványt nyújtanak. És mindenki az ízlésének megfelelően válogathat a különböző modellek között. Van köztük fényes és matt, valamint színes változat. Az utóbbi a fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott modelleket foglalja magában. Mindegyikből egyaránt kapható jobbos és balos ajtó. 

 

Az ár-értékarány

 

A jó hír az, hogy ez az elengedhetetlen eszköz kiváló ár-értékarányban kapható. Nem jelent komoly kiadást, egy átlag fogyasztó is megengedheti magának. 

 

Ha használni szeretné, szakképzett munkatársaink örömmel felszerelik az Ön irodája számára. Forduljon hozzánk bátran!