Biztonság, Blog, Karbantartás

Ápolási és takarítási tanácsok biztonsági ajtókhoz – hogy sokáig szép maradjon

Hisec világosbarna zárt biztonsági ajtó

Hisec világosbarna zárt biztonsági ajtó

Álmaink gyönyörűséges biztonsági ajtója végre megérkezett!A szépséges, impozáns, monumentális acél biztonsági ajtó láttán csak ámulunk és bámulunk! A HiSec ajtót a rutinos, tapasztalt szakemberek már tökéletes precizitással, figyelemmel és óvatossággal a helyére is illesztették. Közben pedig nemcsak arra ügyeltek, hogy a garancia érvényesítési lehetőség miatt a MABISZ által megkövetelt összes biztonsági előírást pontosan betartva építsék be a biztonsági bejárati ajtót, hanem arra is, hogy a tárolás, házhozszállítás, beépítés során egyetlen képzeletbeli hajszála se görbülhessen meg a HiSec acél biztonsági ajtónak.

Végre tehát a mindennapjaink része lehet ez a csodálatos ajtó. Nemcsak akkor csodálhatjuk meg tehát a szépségét, amikor kimegyünk az udvarra, elindulunk reggelente álmosan a munkahelyre vagy kiszaladunk a kisboltba kenyérért. A HiSec acél biztonsági ajtóval el is büszkélkedhetünk a rokonainknak és barátainknak minden vendégségbe érkezés alkalmával. De a szomszédaink és a szűk környezetünkben élő ismerőseink biztosan maguktól is észreveszik a változást és elkezdik majd méltatni az új HiSec acél biztonsági ajtónk elbűvölő eleganciáját.

Mindent megkaptunk tehát a HiSec acél biztonsági ajtótól, amire vágytunk vele kapcsolatban. Most már csak azon időznek el a gondolataink, hogy mit lenne érdemes tennünk annak érdekében, hogy évtizedekig megőrizze közel érintetlen szépségét, csillogását és varázsát. Hogyan is kellene tisztán tartani a HiSec acél biztonsági ajtót, hogy véletlenül se essen rajta egyetlen folt vagy karcolás sem?

Az óvatosság érdekében nem árt, ha fokozatosan haladunk a legegyszerűbb és a leginkább kímélő takarítási eljárástól kezdve az erősebb tisztítószerekig, hogy minél kevesebb kár keletkezhessen a HiSec acél biztonsági ajtóban. Amennyiben csupán a ki-be járkálás, az út és az utca pora szennyezte be kincsünket, először érdemes egy puha, pamut vagy mikroszálas törlőkendővel áttörölgetni az ajtó felületét. Ahol sikeresen megtisztult a biztonsági ajtó, nem is érdemes tovább súrolgatni. A súrolgatás, kapargatás miatt ugyanis könnyen megsérülhet az acél ajtó külső fóliarétege, így könnyen előfordulhat, hogy pityergés lesz a vége a hősies takarítási akciónak.

Hisec sötétbarna nyitott biztonsági ajtó

Hisec sötétbarna nyitott biztonsági ajtó

Az ajtó kilincsét ajánlott nem maró, természetes alapú, speciális tisztítószerrel fertőtleníteni, ügyelve arra, hogy semmilyen szerves oldószer vagy maró folyadék

ne kerülhessen az ajtó közelébe. Az általános takarításnál, felmosásnál is célszerű arra figyelni, hogy az acél ajtó területét ne mossuk át hypóval vagy más fertőtlenítő hatású tisztítószerrel, mert lehet, hogy szomorúan fog végződni az eset. Akkor is érdemes erre gondolni, amikor az éppen odakint fertőtlenített szőnyeget vagy bútort vonszolnánk vissza a lakásba az acél biztonsági ajtón keresztül.

A HiSec acél biztonsági ajtó évtizedekig hű társunk lehet közel az eredeti állapotában és pompájában. Amennyiben odafigyelünk arra, hogy ne karcolgassuk vagy súrolgassuk az ajtót – amelynek felülete egyébként könnyedén letörölhető egy egyszerű pamut ruhával is – szépségében még hosszú generációkon át gyönyörködhetnek a vendégeink. A HiSec acél biztonsági ajtó tehát nemcsak arra alkalmas, hogy tökéletes védelmet biztosítson a vagyont érintő bűncselekmények ellen, hanem arra is, hogy impozáns megjelenésével csodálatos esztétikai élményt szerezzünk magunknak és a környezetünknek.