Biztonsági ajtók, Blog

Az acél ajtó mellett a teljes biztonság és a hőszigetelés is fontos

Havastölgy Modern mintás HiSec acél biztonsági bejárati ajtó

A panel bejárati acél ajtó kinezetén kívül a hőszigetelés sem elhanyagolható szempont

A panelek szigetelése és az alternatív energia hordozók használata nagyon népszerű manapság. Nem véletlen, hogy a nyilászárók szigetelése is egyre fontosabb szempont. Éppen ezért egyre többen keresik a hőszigetelt acél ajtókat.  És miért ne ütnénk két legyet egy csapásra? Ez azt jelenti, hogy ezen kívül érdemes a biztonságra is ügyelnünk és megvédenünk önmagunkat és családtagjainkat. Mivel köztudottan a betörők a bejáraton szoktak belépni, így nemcsak hőszigetelt acél ajtó a fontos, hanem a biztonsági funkciója is az ajtónak. Természetesen ez bármilyen lakásba telepíthető, ezért sokan panel bejárati ajtóként keresik ezeket a modelleket. Emellett hivatkozhatunk rájuk biztonsági fém bejárati ajtóként is. Legalábbis az általunk forgalmazott HiSec ajtók magukba foglalják a biztonságot és a hőszigetelés szempontjából is nagyon jó megoldásnak minősülnek.

Konkrét előny a acél bejárati ajtó esetén

Az anyag tulajdonságának köszönhetően roppant masszívak és a fizikai, mechanikai és kémia behatásokkal szembeni magas ellenálló képességgel vannak ellátva biztonsági ajtóként. 

A panel és egyéb bejárati acél ajtó beépítésének meghatározó szempontjai

 

Azon túl, hogy megvásároljuk a megfelelő biztonságot adó ajtót, nem mindegy, hogy milyen formában szereljük be őket. A nyílászáró elhelyezésénél ugyanis fontos a vízszintes és függőleges pontos beállítás. ha erre nem ügyelünk, akkor különböző problémák adódhatnak. Példának okáért feltörhető lesz a acél ajtó és ezáltal a garanciális jogokat is elveszíthetjük. Ezért érdemes megfelelő szakemberre bíznunk a dolgot. Természetesen kérésére szívesen felszereljük az új ajtót Önnek. Igénye esetén a régit is elszállítjuk otthonából, irodájából. 

Folyamatos fejlesztés

Az ügyfelek véleménye alapján figyelve a rendőrségi, biztosítási jelentésekre, a gyártóval igyekszünk mindig napra készek lenni. Ugyanis nincs rosszabb egy elavult konstrukciónál. A különféle új eszközök is úgy készülnek el, hogy kompatibilisek legyenek a HiSec acél bejárati ajtóval. Nem véletlen, hogy azok is a HiSec biztonsági ajtóban gondolkodnak, akik biztonsági acél bejárati panel ajtó iránt érdeklődnek. Sőt, egyre több társasház is inkább választja a biztonságot és emellett a lépcsőházi biztonsági bejárati ajtó mellett teszi le a voksát.

Konkrétan mitől biztonsági acél ajtó a HiSec ajtó? 

Fehér Modern mintás HiSec acél biztonsági bejárati ajtó

Fehér Modern mintás HiSec acél biztonsági bejárati ajtó

Egyfelől vannak központi záras kivitelű ajtóink is, de megtalálható kínálatunkban tolórudazatos rendszerű modell is. Ez utóbbi 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán, alján és tetején. Ennek köszönhetően teljes biztonságról beszélhetünk. Ráadásul ezeket egyes esetekben további 4 záródási pont egészít ki egy második, felülre szerelt zár révén. Lényeges információ, hogy ezeknél a konstrukcióknál dominál az ajtó vastagsága és ellenállóképessége. Barkács boltokban sok helyen 5 centiméter vastagságú ajtókat árulnak ebben a kategóriában, de mi 7 centiméter vastagságban gyártjuk ezeket a biztonsági ajtókat. Egy dolog borítékolható: az általunk forgalmazott ajtóknak egész biztos, hogy az acélból készült zárnyelveivel meggyűlik a pajszeros-feszítővasas betörők dolga. Emellett nagy zajjal jár és rengeteg időt vesz igénybe maga az ajtó feltörése. Ez a két nagy, régi és állandó ellensége a betörőknek. Ezt kiegészíti az is, hogy ha meglátják az ajtón a HiSec márkajelzést, akkor sok esetben inkább tovább állnak. Hiszen óriási rizikót vesznek a nyakukba, ha elkezdenek megpróbálni feltörni egy HiSec ajtót.  A túl sok idő, amit az ajtó kinyitására fordítanak, illetve a nagy zaj bármelyik pillanatban roppant gyanússá válhat a szomszédok számára a környéken. 


A HiSec acél panel beltéri ajtó kinézetéről pár szó

Kiegészíti a dolgot az is, hogy ezek az ajtók esztétikailag is nagyon impozáns megjelenésűek, ezért nemcsak a biztonságot szavatolják számunkra. A gyártó igyekezett körültekintően mind a biztonságra, mind a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetni. Lehet matt és fényes kivitelben is megvásárolni ezeket az ajtókat jobbos vagy balos kilinccsel egyaránt. 


Sikerült meggyőznünk Önt? Szívesen tagja lenne az elégedett ügyfélkörünknek? Ha bármilyen egyéb kérdés felmerült Önben, legyen szó okos akár okos zárról, akkor szívesen várjuk megkeresését telefonon vagy írásban.