acél biztonsági ajtó

Miért biztonságos a biztonsági ajtó?

Havastölgy Modern mintás HiSec acél biztonsági bejárati ajtó

A biztonsági ajtó miért is jó?

A konkrét paramétereken túl első lépésben érdemes fontolóra venni, hogy mi történhet akkor, ha nem rendelkezünk biztonsági bejárati ajtóval. Ez esetben elképzelhető, hogy egy nap arra megyünk haza, hogy betörők jártak otthonunkban. Talán még ennél rosszabb, ha éppen otthon tartózkodunk mikor váratlanul minket, vagy egyik családtagunkat is inzultálhatja a betörő. Ezután rengeteg ügyintézés vár ránk a trauma átélése után. Jelentenünk kell a rendőrségnek az esetet, és a biztosítónak is. Meg kell határoznunk, hogy konkrétan mit loptak el tőlünk és alá kell írnunk a különféle jegyzőkönyveket erről.
Ráadásul olyan tárgyakat vagy fontos számítógépen tárolt adatok is elveszhetnek, melyeket már nem fogunk tudni pótolni. Ezeknek nemcsak anyagi, hanem eszmei értéke is lehet. 

A biztonsági ajtó nemcsak biztonságot ad

Sokan választják a HiSec ajtókat, akik hőszigetelt acél biztonsági bejárati ajtó iránt érdeklődnek. Ugyanis ezek a biztonsági ajtók hőszigeteléssel is el vannak látva. Emellett ellenállnak a kémiai, fizikai behatásoknak is. Ezek azért lényeges szempont, mert így nemcsak biztonságot adnak ezek az ajtók, hanem egyéb helyzetben is minket szolgálnak. Egyre több ember számára meghatározóak ezek a szempontok és emiatt például ennek megfelelően panel bejárati ajtóként keresnek rá az interneten. 

A betörőket azonnal elrettenti a HiSec ajtó

Már azok az emberek is, akik biztonsági acél bejárati panel ajtó iránt érdeklődnek jól tudják, hogy ezen kívül a márkajelzésre is figyelniük kell. Ugyanis már ez önmagában elrettentheti a leendő betörőt. Ők ugyanis szeretik tanulmányozni az egyes biztonsági ajtókat, hogy könnyedén fel tudják őket törni. A betörőnek egyébként két nagy ellensége van: az egyik az idő, a másik a nehezen áttörhető ajtó. Elég, ha az egyikkel gond van, onnantól kezdve egyre nagyobb az esélye annak, hogy lebukik a betörő és ezt nem szívesen kockáztatja. Sokan azt hiszik, hogy a betörők azokba az otthonokba szeretnek előszeretettel betörni, ahol még nem jártak, de ez nem így van. A rendőrségi és biztosítási jelentésekből kiderült, hogy azt a lehetséges célpontot választják ki, ahol még nem voltak.

A HiSec acél biztonsági bejárati ajtói okosíthatóak is

Nagy előnye továbbá ezeknek az ajtóknak, hogy kompatibilisek az okos-zárakkal. Ha pedig kamerát is elhelyezünk rajta, akkor már okos ajtóról beszélhetünk. Ne felejtsük el, hogy egyre elavultabbak lesznek az ajtók biztonsági szempontból, hiszen a technikai fejlődés folyamatosan ível felfelé. Ha nem fejlesztünk, akkor visszafelé fejlődünk. Gyakorlatilag az is kiszámolható, hogy milyen hamar térül meg a biztonsági ajtó ára. Egy betörés alkalmával ugyanis sokszor az ajtó értékének a sokszorosát veszítjük el váratlanul.

Fontos technikai paraméterek

Léteznek központi záras kivitelű biztonsági ajtóink. Emellett a tolórudazatos rendszere pedig 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán, alján és tetején. Ezeket bizonyos esetekben további 3-4 záródási pont egészít ki egy második, felülre szerelt zár segítségével. A fém biztonsági ajtók pedig nagyon vastagok, nagy ellenállóképességgel rendelkeznek. Acélból készült zárnyelveit a pajszeros-feszítővasas betörők nemigen tudnak kinyitni. Feltörésük óriási zajjal és sok időt igénybe véve tud megtörténni.  

Ráadásul jól is néz ki a bejárati ajtó…

Azon kívül, hogy roppant hasznos egy biztonsági ajtó, a HiSec által gyártott modellek kimondottan szépnek is mondhatóak. Masszív kinézetük is biztonságot sugall és ezen kívül többféle színben elérhetőek ezek az ajtók. Létezik jobb és bal oldalon elhelyezett kilinccsel rendelkező modell is. Fontos számunkra, hogy minden igényt kielégítsünk.  

Számíthat a segítségünkre

Modern selyemfényű Aranytölgy HiSec biztonsági acél bejárati ajtó

Modern selyemfényű Aranytölgy HiSec biztonsági acél bejárati ajtó

Nemcsak az ajtók értékesítésével foglalkozunk, hanem kérésére a régi ajtót is elszállítjuk és beszereljük az újat. Lényeges szempont, hogy megfelelő szakember telepítse a biztonsági bejárati  ajtót, különben van rá esély, hogy nem megfelelően fog működni és feltörhetővé válik. Gyakorlatilag Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a megfelelő ajtót, a többit mi intézzük. Nekünk az ügyfelek visszajelzése is nagyon fontos, így ezeket is maximálisan figyelembe vesszük. Reméljük Ön lesz a következő ügyfelünk. 


Bátran keressen bennünket, hogy minden kérdésére tudjunk válaszolni.