Bejárati ajtó, Blog, Kültéri ajtók

A kültéri hisec ajtó a tökéletes megoldás

Prémium-68 Aranytölgy színű kültéri acél HiSec bejárati ajtó üvegbetéttel

Kültérre hisec ajtó

Ha a legjobb megoldásban gondolkodunk kültéri bejárati ajtó kapcsán, akkor többféle szempontot kell szemügyre vennünk, – legyen szó hisec ajtó-ról vagy más kültéri bejárati ajtóról- ez alapján meghozni a döntésünket. Első ránézésre egyszerűnek tűnik, hogy mire érdemes figyelnünk, ha  a tökéletes kültérre nyíló bejárati ajtót keressük: legyen jó minőségű és olcsó. Ez azonban nem minden és alapvetően elég relatív. Ugyanis nem véletlenül keresnek rá az emberek a hőhíd ajtó kifejezésre.

Mit is jelent ez pontosan?

Azt, hogy törekednünk kell arra, hogy a lehető legkisebb legyen a hőhíd az adott házban. Azonban tökéletes megoldás nincsen, valamekkora hőhíd biztosan lesz a házban. Ugyanis egy ház többféle anyagból épül fel és ezek tulajdonságai a hideggel és meleggel szemben különbözőek. Éppen ezért nincs tökéletes megoldás és ráadásul geometriai hőhíd is létezik. Ettől függetlenül nyilván a hőszigetelés nemcsak a ház esetében, hanem a nyílászárókat illetően is nagyon fontos szempont. Éppen ezért az ajtókat is szigetelni kell. Természetesen az általunk elérhető HiSec hőhídmentes kültéri bejárati ajtó megfelel ezeknek a szempontoknak.

premium-acel-hisec-ajto-metszeti-kep-1

premium-acel-hisec-ajto-metszeti-kep-1

A szigetelés kiemelten fontos számunkra, így a hisec ajtó egyikéből sem hiányzik

Nagyon sok fűtési költséget spórolhatunk meg hosszú távon, ha ilyen megoldásban gondolkodunk. Emellett fontos, hogy megfelelően fűtsük ki az ingatlant és gyakran szellőztessünk, hogy friss legyen a levegő a családi házban. Ezzel elejét vehetjük annak, hogy penészgombák telepedjenek meg a falon, melyek spórával szaporodva évekig is a vendégeink lehetnek. Ezáltal pedig légzőszervi betegségek is kialakulhatnak a szervezetünkben. Így függnek össze egymással ezek a dolgok és szempontok, mikor kültérre nyíló bejárati ajtóban gondolkodunk. Ezen kívül más szempontok is vannak, amiket szemügyre kell vennünk. Ezek közé tartozik az, hogy egy kültérre nyíló hisec bejárati ajtónak uv állónak kell lennie. Ugyanis a napfény enélkül komoly károkat okozhat benne. Éppen ezért erről sem szabad megfeledkeznünk. A gyártó a HiSec kültéri ajtóknál természetesen erre is ügyelt.   

Egyéb szempontok a hisec ajtó esetén is


Léteznek 1 vagy akár 3 rétegű üvegezett kültéri ajtók is. Ezek nagyon szép megjelenést kölcsönözhetnek a házunkhoz, de érdemes arra ügyelnünk, hogy megfelelő szigeteléssel rendelkezzenek. Egyes nyílászáróknál az is előfordulhat, hogy az ablaküvegek közti gáz elszivárog idővel és kevésbé lesz hatékony maga a szigetelés. Azonban az üvegbetétes bejárati ajtó abból a szempontból előnyös lehet, hogy fény kölcsönöz a házba, illetve valamennyire látható, ha mozgás van előtte.

Egyéb kültéri bejárati ajtók

Léteznek fából készült kültéri ajtók is, ám ezek idővel elvetemedhetnek és emellett rendszeresen karban kell tartanunk. Cégünk acél kültéri bejárati ajtókat bocsát az Ön rendelkezésére, melyek egész biztosan strapabíróak.  A piacon azonban megtalálhatók egyre nagyobb választékban kültéri ajtók, például akár fémtokos üvegezett kültéri ajtók is fellelhetőek. Olyan kültéri ajtót érdemes választania, amely nem igényel komolyabb karbantartást és strapabíró. Másik fontos szempont maga a biztonság. A betörés nemcsak anyagi károkkal jár ugyanis, hanem lelki megrázkódtatással is. Ezért mi duplazáras kivitelben értékesítjük az ajtókat, melyek kimondottan kültérre készülnek el.

A biztonság a legfontosabb, a hisec ajtó esetében is ez így van

Senki nem szeretne napokig takarítani, listákat írni az eltűnt holmikról, amik nagy része lehet, hogy elő sem fog kerülni. Ráadásul ebben az esetben szinte biztos, hogy cserélni kell majd az ajtót. Éppen ezért érdemes egyből a megfelelő ajtóban gondolkodnunk. Ne kockáztassunk! Már csak ezért sem, mert nem szokott az ember pár évente új ajtót vásárolni. Elég macera lenne és sokba is kerülne, ilyenkor ugyanis elképzelhető, hogy az ajtófélfát is ki kell bontani és egyéb kőműves feladatra is szükség van. Éppen ezért válasszuk egyből a legjobb megoldást. További szempontként merül fel, hogy megfelelő minőségű legyen az adott ajtó. Nézze meg a hisec ajtó kínálatot ide kattintva. Nálunk minden ajtó van raktáron.

Maga a hisec név már egy brend

Cégünk 2008 óta foglalkozik beltéri HiSec biztonsági ajtók forgalmazásával. Több ezer ajtót értékesítettünk és számtalan hasznos visszajelzést kaptunk kedves ügyfeleinktől, melyet mindig figyelembe is veszünk. Ennek köszönhetően elég sok tapasztalattal rendelkezünk. És ezeket figyelembe véve kezdtük el a kimondottan kültérre nyíló bejárati ajtók forgalmazását. Ügyfeleinktől is gyakran kapunk olyan infót, hogy sajnos sokan beltéri ajtót helyeznek el kültéren, ami nagy problémát okozhat idővel, mert nem arra lett kitalálva. Éppen ezért javasoljuk, hogy csak kültéri ajtóban gondolkozzon ilyen esetben.  

Bátran keressen meg minket, hogy átbeszélhessük Önnel a legapróbb részletekig mindent, hogy a lehető legjobban tudjon választani!