Ajanló, Bejárati ajtó, Blog

Az oldalvilágítós és felülvilágítós ajtók lényege

Madrid - műanyag kültérI 5 kamrás bejárati ajtó

Sokan oldal vagy felülvilágító ablaknak, vagy felül és oldalbevilágítós ajtónak nevezik. De, miről van szó pontosan?

Nem új keletű a dolog, hogy az ajtó folytatásaként az ajtórész teljes magasságában vagy szélességében folytatódik a nyílászáró. Ezáltal szélesebb vagy magasabb az adott ajtó. Ez lehet üvegbetétes – így több fény áramlik be a térbe -, vagy telebetétes. Bejárati ajtók esetén pedig akár ki is nyitható ez az ablak, így megoldva a természetes szellőztetést. Bukóra vagy távműködtetésként is működtethető az ilyen speciális ablak, mely a kényelmünket szolgálja. Abban az esetben is hasznos megoldás, ha szélesebb vagy magasabbra kell kinyitni az ajtót. Bár létezik olyan konstrukció is, mely nem nyitható ki, de ettől függetlenül rendelkezik ezekkel az ablakokkal, akár mindkettővel.

Miért érdemes az eredeti HiSectől rendelni?

Több, mint 15 éve foglalkozunk eredeti HiSec ajtók és okos zárak kereskedésével. Először Magyarország, majd egész Európa területén megkaptuk a szabad védjegyet. Idővel a gyártó az ügyfelek tapasztalatai alapján tovább fejlesztette a kínálatot és ma már szájról szájra reklámozzák az elégedett vásárlók ezeket a különleges termékeket. Ezért nem meglepő, hogy többféle kifejezésre is rákeresnek, hogy megtalálják ezeket a kiegészítőket. Mostanában főleg Tata és Tatabánya területén érdeklődnek a felülvilágító és oldalvilágítós ablak iránt. Ettől függetlenül valamennyi termékünk az egész országban online kényelmesen megvásárolható. 

A HiSec  kínálatában fém és műanyag ajtók is megtalálhatóak 

A HiSec nemcsak normál műanyag és fém kültéri és beltéri ajtókat gyárt, hanem biztonsági ajtókat is. Ezeknek komoly kritériumai vannak, melyet a MABISZ ellenőriz. A szépsége a dolognak az, hogy ők magasabb biztonsági kategóriába sorolták ezeket az ajtókat. Az elvárások közé tartozik például, hogy hány ponton záródik az ajtó, milyen anyagból van, milyen a vastagsága és így tovább.
A nagyobb üzletekben elérhető biztonsági ajtókat sok esetben  5 cm vastagságban készítik el, a 7 cm helyett. Ez nem tűnik fel a laikus vásárlónak, de rossz választás lehet, ha ennek ellenére megvásárolja ezt az ajtót.

Miért tőlünk rendelje meg a oldalvilágítós és felülvilágítós ajtók egyikét?

A HiSec márkának egyik nagy előnye, hogy nagyon korrekt áron érhető el a kiváló minőség. Ezek az acél ajtók példának okáért nem vetemednek el idővel és sok betörő meggondolja kétszer is, hogy feltörje az ajtót. A márkajelzést megtekintve már jól tudja, hogy nem lesz könnyű dolga…

További kérdés esetén hívjon minket telefonon vagy keressen minket bemutatótermünkben.