acél biztonsági ajtó, Blog, okos zár

Hisec acél biztonsági ajtó: a tökéletes bejárat

hisec-feher-acel-biztonsagi-ajto-akcio

Ha biztonsági ajtó, akkor legyen HiSec acél biztonsági bejárati ajtó

A HiSec acél biztonsági ajtó megadja a maximális védelmet, és még jól is néz ki. A bejárat a lakásunk rendkívül fontos pontja. Ez szemmel látható. Bárki jön hozzánk, elsőként azzal találja szemben magát. Már ez alapján is véleményt alkothat az otthonunkról. És van egy embercsoport, amelynek a tagjai szintén megfigyelhetik, méghozzá igen tüzetesen. Ez viszont már veszélyes lehet számunkra. A betörőkről van szó. Ők mindig a bejárati ajtót veszik szemügyre, amikor úgymond felmérik a terepet. Ez egyértelmű, hiszen valahogy be kell jutniuk a célterületre. És ha úgy látják, hogy az ajtó gyenge célpont, már tervezik is az akciót. Nem, nem a levegőbe beszélünk. Szó sincs arról, hogy csupán ijesztgetni akarnánk a kedves olvasót. Az itt leírtakat számtalan rendőrségi és biztosítási jelentés támasztja alá. Na de hogyan biztosíthatjuk be magunkat? Hogy érhetjük el, hogy a lakásunk egy olyan falat legyen, ami megakad a rossz szándékú emberek torkán? A megoldás egy jó erős  acél biztonsági ajtó. 

Az erő szemmel látható

Egy olyan ajtóra van szükség, aminek már a látványa is tekintélyt parancsoló. A HiSec biztonsági acél bejárati ajtó megfelel ennek a követelménynek. Az anyaga masszív fém. És tényleg rendkívül erős. Annyira, hogy megvéd minden mechanikai, fizikai és kémiai behatástól. Tehát a hab a tortán az, hogy nemcsak a bűnözőktől, hanem a tűztől is jobban megvéd mint mondjuk egy fa bejárati ajtó.

Trükkök a prevenció jegyében

Az acél biztonsági ajtó fejlesztői mással is bebiztosították a felhasználókat. Különböző trükköket találtak ki. Olyan fogásokat, amelyek nem szokványosak egy átlagos ajtó esetében. Például a bejárat a három perces áttörésgátlással van bebiztosítva. Ez legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródást foglal magában. Az ajtólapról pedig azt kell tudni, hogy több oldalon záródik. És van egy állandó tartozéka: egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetét. Ehhez egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés is tartozik. Az utóbbival meg lehet akadályozni az acél ajtó a tokból való kiemelését. Ugyanebből a célból kapott helyet az ajtón néhány, védelemmel ellátott zsanér is. Tehát egy bonyolult szerkezetről van szó.  A feltörése igen nehéz, ráadásul zajos művelet. 

A jól megérdemelt hírnév amit elért a  HiSec biztonsági acél ajtó

A fent leírtaknak már híre ment. A HiSec bejegyzett védjeggyel rendelkezik az egész EU területén. A termékek különleges adottságai pedig az alvilági körökben is ismertek. Sok olyan betörő van, akit maga a HiSec embléma látványa is eltántorítja a sötét tervek kigondolásától. Mindezt a biztosítók is értékelik. Annyira, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) a HiSec márkát magasabb kategóriába sorolta a biztonsági ajtókon belül. 

A másik fontos pont a kinézet a fém biztonsági ajtónál

A cikk elején már ismertettük, mekkora jelentősége van a bejárat kinézetének. Éppen ezért a HiSec acél biztonsági ajtók mindegyike esztétikus darab. És mindenki kiválaszthatja közülük azt, ami számára kézre esik. A készletben egyaránt megtalálhatóak a jobbos és a balos ajtók. A változatosság is fontos szempont volt a fejlesztők számára. A készletet ez alapján állították össze. Találhatunk benne fényes és matt darabokat is. Vagy színes modelleket. Fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy és cseresznye színezéssel ellátott ajtókat. 

A legfontosabb lépés a biztonság érdekében

A megfelelő védelem érdekében elengedhetetlen, hogy rendesen zárjuk az acél biztonsági ajtót, de van, ami még ennél is fontosabb. Mert az első lépésnek mindig kiemelt jelentősége van. Jelen esetben annak, hogy ki szereli be, és üzemeli be ezt a szerkezetet. Fontos, hogy az illető képzett szakember legyen. Az nyilván nem kérdés, hogy miért. A HiSec csapata a hosszú évek alatt kialakított olyan csapatokat melyek az ország egész területén beépítik a biztonsági acél ajtót otthonába, irodájába, kiadó (airbnb) lakásába. 

Még több biztonság

Abban az esetben, ha Ön gondolkozik és nyitott az okos dolgokra, akkor van még egy jó hírünk! Megérkezett a HiSec okos zár  is a webshopunkba, melyet a linkre kattintva megnézhet! Adja le akár egybe a rendelését még ma!