Blog, Kültéri ajtók

Kültéri vasajtó kültérre és beltérre meg beltéri

Fehér kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Kültéri vasajtó a biztonságért

Egy kültéri vasajtót vagy egyéb bejárati ajtót hosszú távra vásárolunk meg, így érdemes alaposan végig gondolnunk, hogy mit válasszunk. A technikai paraméterekkel kezdjük el megkeresni a megfelelő ajtót. Ugyanis, ha túl nagy vagy túl kicsi az adott ajtó, esetleg nem felel meg a minősége, akkor ki is mustrálhatjuk azt.

A kültéri vasajtó előnye

Nem deformálódik el. Rozsdamentes kivitelben nemigen igényel különösebb karbantartást, ami fa ajtó esetében előfordulhat. Természetesen elképzelhető, hogy be kell olajozni a zárat és a forgó alkatrészeket, de ez minden ajtó, nemcsak a kültéri vasajtó esetében van így. Érdemes megvizsgálnunk az ajtó vastagságát, mely biztonsági szempontok miatt lényeges. Sőt, a benne lévő zárnak is megfelelő minőségűnek és biztonságosnak kell lennie. Vizsgáljuk meg a záródás mértékét is. Ugyanis nemcsak a hőszigetelés lényeges, hanem ez is.  Sok mindent nem lehet interneten keresztül kipróbálni, például nyikoroghat az adott ajtó, vagy a könnyű, „kispórolt” anyag használat miatt rossz minőségű ajtókkal is találkozhatunk, ami ránézésre, kipróbálás nélkül aligha derül ki. 

A Hisec név

Mi kizárólag acél ajtókat kínálunk megvételre, mert a biztonságból, minőségből nem engedünk. Emellett a különleges megjelenés is fontos, így bő választékunkban mindenki megtalálhatja azt, amit éppen keres. Sőt, okos zárat is vásárolhatunk a beltéri vasajtónkhoz. Ez a kényelmünket és biztonságot is szolgálja. Többé nem kell lakatost hívnunk, zárat cserélnünk, mert bármikor megváltoztathatjuk azt, hogy ki tudja kinyitni az ajtót és ki nem. Még fizikailag sem kell a helyszínen tartózkodnunk, ha van wifi gateway-ünk.

Hisec Okos-zár

Személyesen is megnézheti Miskolcon a kültéri vasajtó mindegyikét

Érdemes személyesen ellátogatnia mintaboltunkba és így élőben is meg tudja nézni az acél ajtóinkat, emellett kérdéseire is szívesen válaszolunk. Kültéri ajtó esetén a szigetelés kérdése jóval fontosabb, mint egy beltéri ajtó esetén, mely közvetlenül a külvilággal nem érintkezik. Ilyenkor ugyanis nem kell az időjárás viszontagságaival megbirkóznia a kültéri vagy más anyagból készült vasajtónak közvetlenül. 


Összefoglalva

A kültéri vasajtó vagy egyéb anyagból elkészített ajtó méretei, minősége meghatározó. Ám ezen kívül fontos az is, hogy elnyerje tetszésünket és biztonságos kivitelű legyen. Ha ugyanis nem megfelelő a mérete, akkor a falat kell kibontani vagy hozzá kell építenünk. A rossz minőség utólag sok bosszúságot okoz. Maga a biztonság pedig alapvető érdekünk. Emellett még az ajtó ára az, ami meghatározó tényező. Ezeket a tényezőket vegyük szemügyre mielőtt döntünk.

Keressen meg bennünket, ha maradt még Önben megválaszolatlan kérdés.