Blog, Egyéb

A HiSec hivatalosan is az egész EU területén bejegyzett védjegy lett

hisec-ajto-fekete-szilikon-gumi-szigeteles-az-ajto-belso-elere

Korábban beszámoltunk arról, hogy az általunk forgalmazott HiSec bejárati ajtók az egész EU területén bejegyzett védjeggyel fognak rendelkezni, ugyanis megkezdődtek az erre irányuló folyamatok.

Most nagy örömmel közöljük, hogy immár megerősítést nyert, hogy a folyamat sikerrel lezárult.

Az egyre bővülő elégedett ügyfelek száma adják számunkra az erőt és küldetés tudatot! A legfontosabb számunkra, hogy minél több család legyen biztonságban a mai változó korban. Ha ezt megfelelő módon tudjuk elérni, akkor ennek folyománya a siker. Tehát a legfontosabb, hogy az ügyfelek igényeit kiszolgáljuk és ezáltal a mi sikerünk magáról gondoskodik közvetett módon.

Miért választotta immár több ezer család a HiSec biztonsági ajtókat?

Azért, mert nemcsak normál ajtókról van szó, hanem a MABISZ magasabb biztonsági kategóriába sorolta ezeket az ajtókat. Több kritériumnak meg kell felelni ahhoz, hogy ebbe a kategóriába kerüljünk. Ide tartozik a három perces áttörésgátlás, reteszelés pontos záródás, megfelelő távolságok a zárak között, a tokból történő kiemelés védelme és így tovább.
A 7 centiméter vastagságú biztonsági ajtók nagy ellenálló képességű acélból készült zárnyelveivel folyamatosan biztonságban érezheti magát.
Ráadásul esztétikai megjelenésükben is eleganciát, masszivitást kölcsönöznek ezek az ajtók, mely elrettenti a betörőket. Ilyenkor ugyanis általában máshova törnek be inkább. A sok idő és a nagy hanggal járó tevékenység, amíg ki tudnak nyitni egy ilyen ajtót túl nagy kockázat a betörők számára.

A színek tekintetében fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezést is választhat fényes és matt kivitelű ajtóink közül. 

Az általunk forgalmazott HiSec ajtók nagyon masszívak. Ellenálló képességük maximális mind a fizikai, kémiai és mechanikai behatásokkal szemben. Létezik központi záras kivitelű, tolórudazatos rendszerű megoldás, mely 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán, alján és tetején egyaránt. Bizonyos esetekben ez kiegészül további 3-4 záródási ponttal a felülre szerelt zár révén.
A fúrásvédelemmel ellátott zárakon kívül okos zárat is forgalmazunk. Ez azt jelenti, hogy könnyűszerrel kicserélheti meglévő HiSec ajtójában a zárat okos zárrá, de ha most készül biztonsági ajtót vásárolni tőlünk, akkor egyből választhatja ezt a rendszert.

Hisec Okos-zárAz okos zár lényege, hogy telefonnal nyitható zárral rendelkezik. Ez olyan digitális zárat jelent, mely kulccsal, telefonnal bluetooth kapcsolattal, PIN kóddal, ujjlenyomattal, NFC kártyával is nyitható. Ha azonban éppen máshol tartózkodik, akkor a telefonnal nyitható zár segítségével távolról is adhat jogosultságot másnak ideiglenesen vagy véglegesen.  
Ez azért praktikus, mert így például beengedhet egy szakembert otthonába távolról, vagy azonnal intézkedhet, ha a hozzáférés illetéktelenek kezébe jutott éppen.
A teljes biztonság folyamatosan szavatolt, mert a biztonsági rendszer megfelelő fenntartása is nagyon fontos!

És, ha később kamerát is elhelyez az ajtóban, akkor már okos ajtóról beszélünk. Ha okos ház kialakításában gondolkodik lépésről lépésre, akkor ebben ez egy fontos lépés lehet, hiszen a biztonság terén érdemes újításokat végrehajtania első körben e tekintetben és nem pedig a használati tárgyakkal, például porszívóval kezdeni az „okosítást”. Mi mindenben partnerei vagyunk és segítjük ebben a folyamatban, így javasoljuk, hogy okos zárban gondolkozzon.

A további egyik legfontosabb szempont, hogy nagyon kedvező áron érhetőek el a HiSec biztonsági ajtók és a teljes beszerelésben, illetve igény esetén a régi ajtó elszállításában is segítünk Önnek.

Rendelje meg most a biztonsági ajtót!