Biztonsági ajtók, Blog

Megbízható biztonsági ajtóra van szüksége akciós áron?

hisec-feher-acel-biztonsagi-ajto-akcio-kupon

 

Válassza a jövő technológiáját és fél áron a bejárati ajtókban elhelyezett fúrásvédelemmel ellátott zárat adunk mellé

A biztonságon nem szabad spórolni, de a bevezető akciót érdemes kihasználni

A mai változó világban a biztonság nagyon fontos. Ráadásul a technika egyre jobban fejlődik, mely sajnos a betörők eszközeiről is elmondható. Éppen ebből kiindulva lényeges szempont, hogy az otthonában lévő bejárati ajtó megfelelő biztonsággal rendelkezzen. Ez ugyanis a betörés alkalmával kulcsfontosságú. Az általunk forgalmazott ajtók a MABISZ által biztonsági ajtóknak minősülnek, megfelelve a legszigorúbb előírásoknak.
Ráadásul, ha most vásárolja meg a HiSec biztonsági ajtót, akkor 50% kedvezményt adunk kupon formájában a fúrásvédelemmel ellátott zárat illetően.

Miért érdemes HiSec ajtóban gondolkodnia?

Nemcsak a betörőket elriasztó masszív kialakítás jellemzi őket, hanem fizikai, mechanikai, kémiai behatásokkal szembeni is magas ellenálló képességgel rendelkeznek. Hő- és hangszigeteléssel, légzárással is el vannak látva, nagy tűzgátlási tulajdonságuk mellett. Emellett igazán esztétikus kinézetűek, hiszen gyönyörű tervezésűek. Válassza matt mogyoró-barna ajtót a meghirdetett kedvezménnyel. 

Könnyedén tovább fejleszthető zárakból modern okos, digitális zára

A már megvásárolt, vagy újonnan megvásárolt HiSec ajtók könnyedén kiegészíthetőek okos zárral. Mit jelent ez pontosan? Az okos, illetve digitális zár lényege, hogy nemcsak a helyszínen, hanem telefonunk segítségével a távolból is kinyithatjuk az ajtót. Ezen kívül könnyedén adhatunk ideiglenes vagy végleges jogosultságot másoknak is, és kedvünkre bármikor le is tilthatjuk azok hozzáférését.
Ez konkrétan azt jelenti, hogy kulccsal, NFC kártyával chip segítségével, ujjlenyomattal, PIN kóddal és telefonnal bluetooth segítségével is ki tudjuk nyitni az ajtót.
Ha azonban fizikailag máshol tartózkodunk éppen, akkor telefonunk segítségével a megfelelő applikációval is bármikor ki tudjuk nyitni az ajtót. Ez azért is előnyös, mert, ha éppen például egy szakembert kell beengednünk az ajtón arra is van távolból lehetőség. Ha pedig elvesztettük a kulcsokat, akkor sincs gond, hiszen bármikor megváltoztathatjuk a jogosultságot.

Válassza a maximális biztonságot most kedvezménnyel, amíg tart az akció

2008 óta több ezer biztonsági ajtót értékesítettünk és a nemzetközi piac is megnyílt előttünk. A HiSec bejegyzett védjegy lett a teljes EU területén, mely óriási büszkeséggel tölt el minket.
Igyekeztünk a részletekre is ügyelni. Ez azt jelenti, hogy szinte bárhová fel tudjuk szerelni az új biztonsági ajtót legyen szó jobbos vagy balos ajtóról. Háromféle ajtó méret közül választhat az akció keretében: 950×2050, 850×2050  vagy 890×2020 mm. Természetesen a beépítésben és a régi ajtó elszállításában is segítünk, amennyiben erre is igényt tart.

Beépített csengővel és nagylátószögű kitekintővel rendelkeznek a biztonsági ajtók. A zárszerkezet 15+1 ponton záródik, mely nagyon biztonságos. Ráadásul a rögzülést acéltüskék biztosítják.
Ezek az ajtók belülről kulcs hiányában is zárhatóak és a kilincs is megerősített acélbetéttel rendelkezik az 5 reteszeléssel rendelkező ajtón. 7 centiméter vastagságúak, ellentétben a barkácsboltokban kapható 5 centiméteres ajtóktól. A tokból kifeszítés elleni védelemmel is rendelkezik. Az acélpántokat pedig nem lehet feszítővassal elérni, a besüllyesztés miatt.

Nem kérünk előleget vagy foglalót, elég akkor fizetnie, miután beszereltük az új, megbízható biztonságos ajtót. Természetesen az árajánlatkérés sem kötelezi Önt semmire.


Válassza a maximális biztonságot, kedvező áron, amíg tart az akció!