Blog, Karbantartás, Kilincs cseréje

Kilincs cseréje egy HiSec biztonsági acél bejárati ajtóban

Kilincs cseréje egy HiSec biztonsági acél bejárati ajtóban

Ebben a rövid videóban bemutatjuk, hogy mennyire egyszerűen lehet kicserélni a kilincset és a hozzá tartozó burkolatot egy HiSec acél biztonsági bejárati ajtóban.

A Kilincset az ajtóhoz a shopban tudja megrendelni, a rendelés egyszerű, a kiszállítás a FoxPost segítségével történik, kérheti a kilincset csomag automatába, vagy akár házhoz szállítással is. Fizetni minden esetben utólag (utánvéttel) kell majd.

Mint ahogyan az a videóban is látható, a cseréhez mindössze egy csillag-csavarhúzóra lesz szükségünk. A védőburkolat és a kilincs egybeépítve készül, azt egyszerre kell cserélni. Mindössze két csavart kell eltávolítanunk.

Az is jól látszik a videón, hogy a kilincs cseréjét végző hölgy nem gyakorolta a folyamatot, nem is nevezhető szakembernek, mégis gyorsan és könnyedén elvégzi a műveletet. A HiSec ajtók a kiváló minőségük és áruk mellett egyszerűen karbantarthatók. Nem kell különleges szerszám, vagy szakértelem, ha a bejárati ajóban zárat, kilincset, vagy elemet kell cserélni.

 

Hamarosan elkészítjük a videónakat, amiben bemutatjuk, hogyan kell a kilincsben elemet cserélni, vagy hogyan tudja egy hölgy is  a zárbetétet kicserélni, ha az szükségessé válik valami oknál fogva.