Biztonság, Biztonsági ajtók, Blog, Egyéb

A HiSec védjegy bejegyzése az egész EU területén elkezdődött

Hisec - Biztonsági zárbetét és cilinder

A HiSec védjegy bejegyzése az egész EU területén elkezdődött azért, hogy Ön továbbra is a lehető legbiztonságosabb speciális ajtó segítségével teremthesse meg családja és önmaga biztonságát.

2008 óta vásárolhatóak meg a HiSec biztonsági ajtók Magyarországon. Mindig arra törekedtünk, hogy a MABISZ által biztonságra vonatkozó minimális előírásokat azok teljesítésén túl meg is haladjuk. Ez azt jelenti, hogy nem a minimumot, hanem a maximumot céloztuk meg, hogy folyamatosan a lehető legnagyobb biztonságban legyenek azok az emberek, akik minket választanak.
Ennek az lett a eredménye, hogy a MABISZ magasabb kategóriába sorolta biztonsági ajtóinkat. Az ügyfelek, pedig több ezres nagyságrendben kezdték megvásárolni az általunk forgalmazott biztonsági ajtókat.
Folyamatosan fejlesztünk és biztosítjuk meglévő és új ügyfeleinknek a legfejlettebb technológiát.

Figyelemmel kísérjük a technikai fejlődést ezen a téren és ügyelünk arra, hogy ne csak az új ügyfelek, hanem a régiek is ki tudják egészíteni az új megoldásainkkal meglévő rendszerüket.
Erre jó példa az elektromos zárak alkalmazása. Ez azt jelenti, hogy nemcsak kulccsal, hanem akár telefonnal nyitható zárat is választhat a megvásárolt biztonsági ajtóhoz.
Az elektromos zárak lényege, hogy PIN kóddal, NFC kártyával, ujjlenyomattal is ki tudja nyitni az ajtót.
Ha azonban távolabb tartózkodik fizikailag, akkor a telefonnal nyitható zár lehetővé teszi azt is, hogy jogosultságot adjon ideiglenesen vagy állandó jelleggel valakinek, aki Ön helyett kinyitja az ajtót.

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk ügyfeleinktől és az általuk kért dolgokat is beépítjük a fejlesztési folyamatokba.
Tehát a legfontosabb az ügyfelek visszajelzése. Törekszünk rá, hogy az ő kéréseiknek maradéktalanul megfeleljünk. Ezért forgalmazunk példának okáért jobbos és balos ajtókat is egyaránt.

Nemcsak a biztonságra, hanem esztétikai megjelenésre is nagy gondot fordítunk: matt vagy fényes felületű ajtók közül is bátran válogathat. A színek között pedig megtalálható a fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezésű ajtók is.
Ezek a gyönyörű megjelenésű ajtók nemcsak esztétikai látványt nyújtanak, hanem elrettentik a betörőket is.

Biztosak vagyunk benne, hogy meg fogjuk kapni egész Eu területén a védjegyet!
Küldetésünk, hogy egy biztonságosabb világot teremtsünk azáltal, hogy az otthonunk, irodánk legkritikusabb pontját, a bejárati ajtót a lehető legbiztonságosabbra alkossuk meg.

A HiSec csapata folyamatosan azon fáradozik, hogy Ön és családja a lehető legnagyobb biztonságban legyen. Ezek az ajtók ugyanis védenek a mechanikai, kémiai és fizikai behatásokkal szemben. Tűzvédelemmel, hang- és hőszigeteléssel, légzárással vannak ellátva.

A HiSec ajtók 3 perces áttörésgátlással rendelkeznek a MABISZ által minősítve. Ez konkrétan azt jelenti, hogy legalább 3 – egymástól minimum 30 cm-re elhelyezkedő -, reteszelési pontos záródással rendelkezik.
A gyártó törekedett arra, hogy ezt megfejelje azzal, hogy minél több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetét legyen elhelyezve az acélmerevítésű ajtókban. Ezáltal a tokból történő kiemelése elleni védelemmel is el van látva. Konkrétan emiatt is beszélhetünk normál ajtók helyett biztonsági ajtókról.
Nagyon fontos, hogy a fém, valamint az egyre népszerűbb vegyes típusú ajtók bizonyulnak a legbiztonságosabb bejárati ajtóknak e tekintetben.

A HiSec ajtó beépítését csak megfelelő szakemberre bízza, és természetesen ebben mi is tudunk segíteni Önnek.

Rendeljen tőlünk, ha kedvező áron szeretné a legmagasabb biztonságot választani!

Hisec - Biztonsági zárbetét és cilinder