Blog, Kültéri ajtók

Minőségi kültéri ajtók a HiSec-től

Dió színű kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Biztonság mindenek előtt

A mai világban a biztonság fontosságát nem kell hangsúlyozni az élet többféle területén. Ha otthonunkat, házunkat akarjuk megvédeni az idegen behatolóktól, betörőktől, akkor érdemes jó minőségű, igényes minőségi kültéri bejárati ajtó beépítésére gondolni. Számos rendőrségi és biztosítási jelentésekből tudjuk, hogy ez a leginkább támadott célpont a betörők számára. Éppen ezért nem szabad könnyelműnek lennünk.

A betörés rengeteg áldozattal jár, ha nem megfelelő kültéri ajtó  van beépítve

Nincs annál idegölőbb élmény, mint mikor betörnek hozzánk és ezzel óriási traumát okoznak. Ha éppen otthon vagyunk, akkor inzultus is érhet minket és családtagjainkat. Ezután pedig a biztosítási és rendőrségi jelentések megírása, jóváhagyása következik. Össze kell írnunk, hogy mi tűnt el. Rendet kell raknunk, kitakarítani a házat és olyan ingóságokat is eltulajdoníthatnak, amik pótolhatatlanok számunkra. Éppen ezért nem érdemes kockáztatnunk. Főleg, hogy nagyon kedvező áron érhetőek el a kültéri, minőségi megbízható HiSec kültéri ajtók is.

Hőhídmentes, minőségi kültéri HiSec ajtók

Dió színű kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Dió színű kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Az általunk forgalmazott kültérire nyitható hőhídmentes bejárati ajtók valódi megoldást biztosítanak, ugyanis ezáltal a fűtés költség egy részét is megtakaríthatjuk. Gyakorlatilag kiszámolható, hogy maga a befektetés milyen hamar megtérül, hiszen sokan szigetelik le a házukat, de a nyilászáróknak, vagy az erkély teljes szigetelésére kevés figyelmet fordítanak és így a hőhídnak köszönhetően problémák adódhatnak. Kínálatunkban választhat alumínium és acél ajtók közül egyaránt. További nagyon fontos szempont, hogy nem kell attól félnünk, hogy a napfény kikezdi a hődídmentes kültéri bejárati ajtókat. Ezek ugyanis uv állóak. Igyekezett a gyártó minden lényeges szempontra figyelni, így biztosak lehetünk abban, hogy jó vásárt csinálunk. 

A valódi biztonsághoz az is hozzájárul a HiSec minőségi kültéri ajtó ugyanis két zárral szerelik fel őket. Családi házra kültéri ajtóként ez a legjobb megoldás.

Ügyfelek igénye alapján van minőségi kültéri HiSec ajtók is

Nagyon meghatározó számunkra az ügyfelek véleménye, így sok esetben az ő visszajelzésük alapján fejlesztünk. Ez számunkra is óriási segítség, hiszen a gyártó megfelelő módon tud fejleszteni ezáltal minőségi kültéri ajtókat. Az elégedett ügyfelek pedig a lehető legbiztonságosabb és legpraktikusabb megoldásokat kapják meg tőlünk.  Azok, akik esetleg nem egyből hasonló ajtókat szereltetnek be, sokszor ráfáznak és többlet kiadás éri őket. Menjünk biztosra és, válasszuk egyből a megfelelő minőséget, ha családi kültéri ajtókról van szó!

A fém kültéri ajtók is lehetnek minőségiek

Abban az esetben, ha fém kültéri bejárati ajtóban gondolkodik, akkor nem szabad a rosszabb minőséget választania.  Ugyanis az ember nem vásárol gyakran HiSec minőségi  acél bejárati fém kültéri ajtót, így érdemes körültekintőnek lennie rögtön az elején. Természetesen léteznek olyan kültéri bejárati ajtók, amik műanyagból vagy fából készültek el. Ez is jó megoldás lehet, de a szigetelés szempontjából érdemes biztosra mennünk. A mi számunkra fontos szempont, hogy minden tekintetben tartsuk az iramot a technikai fejlődés tekintetében.

Nagyon fontos a kültéri bejárati ajtók lecserélésének módja is

Nem mindegy, hogy hogyan helyezik fel az új minőségi HiSec kültéri bejárati ajtót, így érdemes megfelelő szakemberrel lezongorázni a dolgot. Természetesen ebben is tudunk segíteni, sőt kérésére a régi ajtót is elszállítjuk. Ha a vasalatok nem megfelelően vannak beállítva, vagy túl nagy a hézag, akkor jelentkezhetnek problémák. Emellett áthidalóra is szükség lehet, ha a nyílás túl nagy, ahova a fix méretű HiSec kültéri ajtót telepíteni szeretnénk. 

Érdemes minket választania, ha minőségi kültéri ajtók beépítése mellett dönt

2008 óta vagyunk a piacon és azóta sok száz HiSec beltéri biztonsági ajtót adtunk el, így a minőségi kültéri családi ajtók forgalmazását illetően nagyfokú tapasztalat áll a hátunk mögött. Először Magyarország, majd egész Európára kiterjedő védjegyet szereztünk és büszkeséggel tölt el minket a tudat, hogy az ügyfelek szájról szájra adják tovább az információt, hogy érdemes HiSec ajtóban gondolkodnunk. Ez reméljük nem véletlen és az elégedett ügyfeleknek is köszönhetjük üzleti sikereinket. Ráadásul az általunk forgalmazott minőségi ajtók esztétikailag is nagyon mutatósak, így nemcsak a praktikusságot szavatolják. A családi házak hangulatát is feldobja, ha egyből egy igényes kültéri bejárati ajtóval találjuk magunkat szemben. Ha bármilyen egyéb kérdése felmerült, akkor szívesen állunk rendelkezésére. Keressen minket bátran!