Ajanló, Bejárati ajtó, Blog

Acél bejárati ajtó nemcsak családi házra

premium-acel-hisec-ajto-nyitott-zarszerkezet-2

Acél bejárati ajtó :az otthon védelme

Csakis acél bejárati ajtóban érdemes gondolkodnia, ha nem szeretne negatív meglepetéseket átélni. Ugyanis a külön merevítéssel nem rendelkező műanyag ajtókat könnyű áttörni. A fa ajtók pedig sok esetben furnér lapokból készülnek el, mely során a fát összeragasztják és erre kerül egy igényesebb fedőfa réteg.  Sokszor könnyen elvetemedhet a fa ajtó és rendszeres ápolásra is szorul, főleg, ha nem megfelelően impregnálták. Éppen ezért jobb biztosra menni és acél bejárati ajtó mellett letenni a voksot.

További érvek az acél bejárati ajtó mellett

Tudjuk, hogy a fém biztonsági ajtók és az egyre népszerűbb vegyes típusú ajtók tekinthetőek a legbiztonságosabb bejárati ajtóknak. Ezek az ajtók ugyanis masszívak, nem deformálódnak el és a szigetelésük is megfelelő.  Nemcsak télen, de nyáron is nagy szerepe van ennek. Az általunk forgalmazott kültéri acél bejárati ajtó nemcsak megfelelő hőszigeteléssel rendelkezik, hanem hangszigetelésük is kiváló. A rendőrségi és biztosítási jelentések egyértelműen rávilágítanak arra, hogy a lakás legkritikusabb pontja a bejárati ajtó, ezért mindenképpen acél kültéri bejárati ajtóban érdemes gondolkodnunk.

Illetéktelen behatolások egyre gyakoribbak

A betörők köztudottan nem az alapján választanak potenciális helyszínt, hogy hol jártak eddig, hanem hogy hol találnak könnyű célpontot. A tévhitekkel ellentétben az emeletet jobban preferálják a földszintnél, mert ott kisebb a forgalom, akkor is, ha a menekülési útvonal hosszabb. Nem elég megvásárolni a megfelelő acél kültéri bejárati ajtót, hanem azt megfelelő szakértelemmel kell beépítenünk. Ebben partner cégünk van a segítségére kérése esetén. Ők nemcsak leszerelik a régi ajtót, hanem el is szállítják azt és az újat pedig beépítik Önnek. 

Az acél bejárati ajtó beépítése, garancia

A garancia miatt is fontos, hogy szakszerűen szereljék be az acél bejárati ajtót. Például a vasalatok megfelelően legyenek beállítva, függőben és vízszintben legyen az ajtó, ugyanis ez is biztosítja a megfelelő működését az ajtónak. Mi a beépítő munkájára is vállalunk garanciát!

Hisec fokozott biztonság

Hisec fokozott biztonság

A HiSec fém bejárati ajtó 

A HiSec acél bejárati ajtók biztonsági ajtai vastag, magas minőségű acéllemezzel vannak ellátva a szárnyrésznél és a kilincsnél, illetve pánt résznél is rendelkeznek külön megerősített merevítéssel. Maga a tokszelvény is vastag acéllemezből készül el. Ezek a szuper ajtók MABISZ minősítéssel is rendelkeznek.  Emellett külön zárható cilinderbetétek szavatolják a fokozott biztonságot. A több ponton záródó acéltüskés zárszerkezet több irányba reteszelnek (3 oldalt és 15+1 ponton záródnak). A csuklópántok állíthatóak. És az ajtók porhalmazú festékanyaggal vannak lefestve, mely igen tartós megoldást biztosít. Emellett ellenállóak a mechanikai, kémiai és fizikai behatásoknak is.