Blog, Kültéri ajtók

Hőszigetelt kültéri bejárati ajtó árak és, ami mögötte van

Prémium-68 Kültéri acél HiSec bejárati ajtó Antracit színben, hőszigetelt üvegbetéttel

Számtalan kérdés merül fel, ha biztosra akarunk menni kültéri bejárati ajtó vásárlása alkalmával

Ha hőszigetelt vagy egyéb kültéri bejárati ajtó árak iránt érdeklődünk az interneten, akkor elég sok cég kínálatával találjuk magunkat szemben. Legyen szó speciális vagy prémium elnevezésű ajtókról, de ne csak az elnevezéssel, azaz címkével foglalkozzunk.
Tegyük fel a legfontosabb kérdéseket: mit takar pontosan az elnevezés? Milyen technológiával készült el a kültéri bejárati ajtó? Milyen ellenőrzésen esett át pontosan? Mekkora méretről beszélhetünk? Milyen garanciát kapunk? Csak a forgalmazó állít róla pozitívumokat vagy sok elégedett vásárló is megerősíti mindezt? Hogyan néznek ki az ajtók, vajon elnyeri-e tetszésünket a kínálat? 

További kérdések, amik felmerülnek

Hőszigetelt kültéri bejárati ajtókról beszélhetünk vagy csak normál ajtókra kell gondolnunk? Mekkora biztonságot ad számunkra a bejárati ajtó? Könnyen áttörhető? Ha esetleg fából készült, akkor könnyen vetemedik és folyamatosan karban kell tartani és a szigetelése is kevésbé hatékony emiatt? Ha műanyagból készült, akkor kevésbé strapabíró? Ha üvegberakásos az ajtó, akkor jóval nehezebb  a súlya és a zsanérokkal később lehet probléma a szigeteléssel együtt? Egyáltalán hány rétegű és milyen üregkamrás üvegbetét található benne?

hatkazettas-havastolgy-acel-ajto-zarva

És a kérdések sora még folytatódik a kültéri bejárati ajtó körében

Hangszigetelt bizonyos mértékben? A különféle szagokat illetően is megfelelő számunkra a kiválasztott hőszigetelt kültéri bejárati ajtó és az árakban ez milyen módon tükröződik? A hőszigetelt ajtó mekkora hőhídat hoz létre otthonunkban, irodánkban? Milyen minőséget és árat kapunk a pénzünkért és a szakszerű beszerelésben, a régi ajtó kibontásában és elszállításában is kapunk majd segítséget? A garanciát adó cég nem fog holnap eltűnni? Mit tudhatunk egyáltalán a cégről?

A HiSec ajtók esetén minden kérdésre csak megnyugtató választ kapunk

Nálunk a beltéri és hőszigetelt kültéri bejárati ajtó árak nem szálltak el, de a minőségből sosem engedünk. Erre jó példa, hogy biztonsági ajtóinkat a MABISZ is magasabb kategóriába sorolta. Mára már egész Európa területén szabad védjeggyel rendelkezünk. Sok száz ajtót értékesítettünk már és már több, mint egy évtizede működik a vállalkozásunk. Rengeteg pozitív véleményt kaptunk eddig és kizárólag beltéri és kültéri ajtókkal és zárakkal foglalkozunk, teljes fókuszt engedve, specializálódva erre a területre.

Fehér kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Ajtóink többféle kinézetben és vastagságban vásárolhatóak meg


Mindig figyelünk arra, hogy a gyártó az igények alapján tovább fejlesszen és a régi ajtókkal, zárakkal kompatibilis kiegészítők elérhetőek legyenek személyesen a mintaboltunkban vagy online a webshopunkban. Ezáltal nemcsak az interneten, hanem személyesen is megtalálhatóak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot, hogy melyik termékünket érdemes választania, hogy a lehető legjobb döntést tudja meghozni. Normál beltéri és hőszigetelt kültéri bejárati ajtóink acélból készülnek el, így rendkívül stabilak és komolyabb karbantartást nem igényelnek. A részben üveg betétet tartalmazó ajtók vastag üveggel rendelkeznek. Többféle stílusú ajtók érhetőek el kínálatunkban. Minimális hőhídat képeznek az általunk forgalmazott HiSec ajtók, mivel teljes mértékben a hőhídat semmi nem képes megszüntetni, ugyanis az ingatlan többféle különböző anyagból épül fel, melynek más a hővezetési tényezője.