Ajanló, Blog

Különleges bejárati acél ajtó

Prémium-68 Aranytölgy színű kültéri acél HiSec bejárati ajtó üvegbetéttel

Mik lehetnek a fő szempontok, ha bejárati acél ajtó iránt érdeklődünk?

Megfelelő ár, kiváló minőség, kiegészítő lehetőségek, megfelelő garancia.

Azt könnyen mondhatjuk, hogy az általunk forgalmazott acél ajtó jó minőségű, de ez szubjektív kijelentés, így mi szeretnénk, ha ez szakmailag is alá lenne támasztva.

Az ajtó megítélését objektív módon a MABISZ végzi el, így érdemes ezt figyelembe venni, ha beltéri acél bejárati ajtó iránt érdeklődik. Az ott dolgozó szakemberek ugyanis biztos, hogy nem tévednek. Szigorú vizsgálatok segítségével állapítják meg a tényeket betartva a kötelezően előírt jogszabályokat. 

Az általunk elérhető HiSec ajtók között  biztonsági ajtók is vannak, melyeket például a magasabb kategóriába sorolt a MABISZ. 

A Hisec a beltéri acél ajtó értékesítésével kezdte

Több, mint 15 év alatt nemcsak hazánkban, hanem már egész Európában szabad védjeggyel rendelkezünk. Azonban érdemes a többi szempontot is megvizsgálni az acél bejárati ajtó megvásárlása előtt. Nézzük meg, hogy mennyi garanciát kapunk, de ehhez természetesen megfelelő módon kell telepíteni az ajtót. Nálunk erre külön partnercég érhető el. Kérésére ők segítenek a régi ajtót leszerelni és elszállítani, de természetesen az új ajtót is felszerelik, beállítják.

Mire figyeljünk beépítéskor?

Ha például nem megfelelő az illesztés, vagy a vasalatok rosszul vannak felszerelve, abból lehet probléma. Sőt, a jótállás mellett a biztonság miatt is célszerű ezt komolyan venni.
Emellett az egyéb paramétereket is vizsgáljuk meg, hiszen nem mindegy, hogy például milyen a szigetelő hatása az ajtónak. Ezt a konkrét számok megmutatják nekünk. Az acél bejárati ajtók azért nagyon praktikusak, mert nemigen deformálódnak el és túl nagy karbantartást se igényelnek. 
Bosszantó lehet, ha ezzel kell eltöltenünk az időt amiért rossz lóra tettünk. Ráadásul az acél ajtót nehéz áttörni. Kiegészítő gyanánt pedig vásárolhat hozzá külön megerősítéssel rendelkező kilincset vagy okos zárat. Sőt, világítással rendelkező kilincs is rendelkezésre áll. 

Milyen is a beltéri biztonsági acél ajtó?

Fúrásvédelemmel ellátott zár is nagyon népszerű, aminek cseréjét kérheti beszereléskor is, persze előtte érdemes ezt pontosítani. Okos zár esetén wifi-híd, wifi és okostelefon segítségével bárhonnan, bármikor be tud lépni az ingyenes applikációval az admin felületre és pontosan látni fogja, hogy milyen kóddal léptek be. Ez egy nagyon hasznos, biztonságos és kényelmes megoldás. 

Bluetooth-szal pár méteres közelségen belül tudja kinyitni a zárat, emellett használhat ujjlenyomattal, PIN-kóddal, fizikai kulcsokkal, NFC kártyával történő funkciók közül. Így kulccsal, kártyával, telefonnal, vagy akár ezek nélkül is bármikor ki tudja nyitni a zárat. 

Sőt, ha éppen máshol tartózkodik, akkor akár egy sms-ben kiküldött jelszóval is bárkit, bármikor beengedhet. Ez nagyon praktikus például egy csőtörés alkalmával, amit nyilván előre nem lehet kiszámolni. Az okos zár megfelelően kiegészíti a biztonságos kültéri acél bejárati ajtót, így teljes kényelemben, biztonságban tudhatja önmagát és családját. 

Toledo – kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás nyolc ablakkal

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Granada – kültéri bejárati ajtó műanyag 5 kamrás

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Barcelona – műanyag 5 kamrás bejárati ajtó kültérre is

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Cordoba – kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás két ablakkal

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Valencia – 5 kamrás műanyag bejárati ajtó kültérre is

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.