Ajanló, Bejárati ajtó, Blog

Kültéri bejárati ajtó beépítéssel és garanciával

Prémium-68 Kültéri acél HiSec bejárati ajtó Antracit színben, hőszigetelt üvegbetéttel

Használt bejárati ajtó

Ha eldöntöttük, hogy ajtót vásárlunk, akkor akár online pár klikkelés segítségével megrendelhetjük azt, miután a kültéri bejárati ajtó beépítéssel együtt kifejezésre rákerestünk az interneten. Ez azonban nem biztos, hogy jó ötlet. Egyrészt azért nem mert, ha használt ajtót vásárlunk, akkor érhet néhány rossz értelemben vett meglepetés. Nem tudhatjuk, hogy az adott ajtónak milyen sérülései vannak, ami esetleg a fotón nem látható. Ráadásul az ajtó belsejében is lehetnek problémák. Erre mindenképpen figyeljünk. Ha pedig rosszul lett lemérve az ajtó vagy a nyílás mérete, ahova el szeretnénk helyezni, akkor vagy az ajtóból kell lefaragni, vagy a falat kell majd kiegészíteni. Ez rengeteg plusz munkát és költséget generálhat.

Inkább új bejárati ajtó legyen garanciával?

Éppen ezért érdemes a garanciával rendelkező beltéri vagy kültéri bejárati ajtó beépítéssel történő szolgáltatásokat keresni. Azon belül sem árt olyan, komolyabb céget választani, amelyiknek van üzlete, ahol egyrészt meg tudjuk nézni személyesen is az adott ajtót – ugyanis más fotó alapján dönteni -, és reklamálni is tudunk adott helyzetben. Egy telefonhívást vagy e-mailen történő megkeresést könnyű elhárítani, de a személyes találkozás során erre nincs lehetőség. További előnye, hogy személyesen is megnézheti, kipróbálhatja.

hatkazettas-havastolgy-acel-ajto-zarva

hatkazettas-havastolgy-acel-ajto-zarva

Kényelmes vásárlás

A lehető legkényelmesebben intézheti az ajtóvásárlást, ha kültéri bejárati ajtó beépítéssel történő szolgáltatásban gondolkodik. Ebben az esetben ugyanis nem kell Önnek vesződnie a régi ajtó leszerelésével és elszállításával, sőt az új ajtó telepítéséből származó problémákat sem kell Önnek megoldania. Elképzelhető ugyanis, hogy ha a vasalatok nem megfelelően vannak elhelyezve, vagy túl nagy hézag van az ajtó és fal között, akkor nem tudja rendeltetésszerűen használni az adott ajtót.
Emiatt a garanciás jogokat is elveszítheti, illetőleg hamarabb tönkremehet az ajtó. Éppen ezért a legjobb kültéri bejárati ajtó beépítéssel történő vásárlása mellett dönteni és szakemberekre bízni a teljes ügyletet. 

Bejárati ajtó személyesen vagy online

Ettől függetlenül, ha vannak homályos pontok, amiket szeretne tisztázni, vagy az ajtó kiválasztásában lenne szüksége segítségre, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. Nemcsak e-mailen és telefonon, hanem személyesen is tudjuk fogadni Miskolcon. Ez azért is szerencsés megoldás, mert így azonnal meg is tudjuk mutatni a különféle különleges ajtókat, sőt zárak és egyéb kiegészítőket, kilincseket is tud nálunk vásárolni.
Nemcsak normál kültéri, beltéri, hanem biztonsági ajtókat is tud nálunk vásárolni. Ezáltal többé nem kell aggódnia, hogy Ön és családja valódi biztonságban van.

Okos zár a beltéri acél ajtókhoz

Ajánljuk figyelmébe az általunk forgalmazott ajtókkal kompatibilis okos zárakat is, ha egyfajta kuriózumra vágyik. Segítségével ugyanis wifi, wifi-híd és okos telefon segítségével gyakorlatilag bárhonnan és bármikor vezérelheti az okos zárat. Megnézheti, hogy párja, gyermekei hazaértek-e már, illetve váratlan szituációban is tud azonnal bárkinek akár ideiglenes jogosultságot adni a belépéshez.