Ajanló, Bejárati ajtó, Kültéri ajtók

Kültéri ajtó fólia és a jó minőségű ajtók előnyei

Prémium-68 Fehér kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Kültéri ajtó ami fóliázott

Ha az ember kültéri ajtó fólia iránt érdeklődik először azt kell végiggondolnia, hogy pontosan mire van szüksége. Ugyanis a kültéri ajtók kapcsán léteznek műanyag, fa és acél ajtók. A műanyag ajtók általában könnyebben áttörhetőek. Ez sajnos a fa ajtókról is sok esetben elmondható, amit ráadásul ápolni kell rendszeresen és el is vetemedhet.

Éppen ezért el szoktuk mondani, hogy acél ajtóban érdemes biztonsági szempontból gondolkodnunk. Ez ugyanis nem fog eldeformálódni, nem kell rendszeresen karban tartani, valódi biztonságot ad és elérhető áron meg lehet vásárolni.

premium-acel-hisec-ajto-aluminium-ajtotok

premium-acel-hisec-ajto-aluminium-ajtotok

Azonban érthető, hogy az ember esetleg nem egy fehér színű ajtót szeretne megvásárolni – bár erre is van lehetőség nálunk -, hanem egy izgalmasabb kinézetű ajtóra vágyik. Ezért egyre nagyobb az igény a kültéri ajtó fólia iránt. Ezáltal ugyanis ugyanolyan fa hatást érhetünk el, hasonlóképpen az ablakokhoz. Ennek köszönhetően minden praktikus szempont teljesítve lesz.

A fóliázott ajtók bármilyen szinte bármilyen színben 

Egyre több kültéri ajtó fólia jelenik meg a kereslet növekedése miatt a piacon, legyen szó mahagóni, arany vagy szürke tölgy, dió kinézetről. Sőt, egyre nagyobb divat különböző marási motívumok elhelyezése rajta. A mart felület segítségével teljesen egyedivé válik az ajtó. Általában PVC fóliát szoktak használni a gyártók és az egyedi megjelenést pedig vákuumfóliázott eljárással készítik el.

Fontos, hogy UV álló legyen a kültéri ajtó fólia, mert a kinti zord időjárás könnyen tönkreteheti az adott ajtót. Az utólagosan elhelyezett fólia ezáltal probléma forrása lehet, mert nem tudjuk, hogy a gyári körülmények között tapasztalható precíz technológiával van-e kivitelezve, illetve teljes mértékben az adott ajtóval kompatibilis. 

A Hisec kültéri ajtói

Éppen ezért érdemes olyan ajtót vásárolni, ami megfelelő színezetű. Nálunk valamennyi ajtót illetően választhat a legnépszerűbb aranytölgy, dió, modern mintás, fehér, havastölgy, Antracit minta nélküli matt, mogyoróbarna, sötétmogyoró ajtók közül. Így biztosan megtalálja számításait. Sőt, nálunk csak eredeti HiSec ajtók érhetőek el, mert a minőségből nem engedünk, viszont az árak nagyon kedvezőek. Vannak kimondottan biztonsági ajtók is beltérre a termékpalettánkon. 

Önnek nem kell a kültéri ajtó fólia kikeresésével bajlódnia, mert ezek az ajtók már rendelkeznek fóliával, mely professzionális módon lett elhelyezve rajtuk, nem pedig utólagos ragasztással, tehát nem kell tartani attól, hogy felválik. 🙂

A HiSec beltéri ajtókról néhány szó

Ezekhez az ajtókhoz kompatibilis zárak közül is többféle modell közül választhat. Vannak hagyományos, de biztonságos zárak, ám emellett okos zárak is fellelhetőek a kínálatunkban. Ezek távolról is működtethetőek, azaz adhat vagy elvehet jogosultságot bárhol és bármikor, amennyiben van okos telefonja, wifi internet kapcsolata és gateway-jel is rendelkezik, mely természetesen az okos zár mellé megvásárolható. Egy ingyenes applikációval láthatja, hogy éppen ki tartózkodik otthon. Emellett ujjlenyomattal, PIN kóddal, NFC kártyával, fizikai kulccsal, 5 méteres közelségben bluetooth-szal is ki tudja nyitni az ajtót.

Ezért ez egy előnyös választás lehet. Keressen minket bátran, hogy segíthessünk a jó döntés meghozatalában! 

Vigo – 5 kamrás Ablakos kültéri műanyag bejárati ajtó

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Madrid – műanyag kültérI 5 kamrás bejárati ajtó

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Cordoba – kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás két ablakkal

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Parla – kültéri 5 kamrás műanyag bejárati ajtó négy ablakkal

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Alicante – 5 kamrás műanyag üvegezett kültéri bejárati ajtó

Original price was: 140 000 Ft.Current price is: 125 000 Ft.