Ajanló, Blog, HiSec ajtó ár

Kültéri bejárati ajtó műanyagból és egyéb anyagokból

Dió színű acél HiSec bejárati ajtó kültérre, hőszigetelt üvegbetéttel

Milyen kültéri bejárati ajtó az ideális ?

Kültéri bejárati ajtó vásárlása esetén nagyon sok szempontot kell megvizsgálnunk, ha biztosra akarunk menni. Ám előtte azt kell tisztáznunk, hogy hova és milyen céllal szeretnénk ajtót vásárolni.  

Például kültérre szánt ajtónak UV állónak kell lennie, a napfény káros hatása miatt. Emellett hőszigeteléssel is kell rendelkeznie, különben óriási rezsiköltségre számíthatunk. Ez nemcsak télen, hanem akár nyáron is jelentkezhet a klíma használata miatt. Ezáltal egész évben folyamatos kiadásunk lesz. 


Mekkora keret áll rendelkezésre?

Sokan a lehető legolcsóbb megoldásban gondolkodnak érthető módon és példának okáért a kültéri bejárati ajtó műanyagból címszóra keresnek rá az interneten.

Ez is jó választás lehet, de mindenképpen gondoljuk végig, hogy a műanyagajtó megfelelő-e az adott célra. Ha a biztonság fontos szempont, akkor érdemes inkább acél ajtóban gondolkodnunk. A fa ajtók is megfelelőek lehetnek, de azokat is könnyen át lehet törni sok esetben. Ráadásul azok elvetemedhetnek és rendszeres ápolásra szorulnak. 

Emiatt mi csakis kizárólag eredeti HiSec acél ajtók kereskedésével foglalkozunk, mert fontos, hogy a jó minőség szavatolva legyen folyamatosan a vásárlóink számára. Természetesen más kategóriában is lehet találni hasonló minőségű ajtókat. 

Ha pedig például egy egyszerű mellékbejáratról vagy műhelybejáratról van szó akkor a kültéri bejárati ajtó műanyagból történő kiválasztása is ideális lehet, mert általában ezek a legolcsóbb ajtók. Ettől függetlenül vannak magasabb kategóriájú műanyag bejárati ajtók, amik jó megoldást jelenthetnek számunkra.


Milyen egyéb szempontok merülhetnek még fel? 

A fenti szempontokon kívül meghatározó az is, hogy a kültéri bejárati ajtó műanyagban történő kivitelezése tartalmaz-e üvegbetétet. Ha igen, akkor az hány rétegű? Ez az üvegkamrák tekintetében is fontos.

Maga a dizájn is meghatározó. Ha az adott ajtó nem nyeri el a tetszésünket, akkor megbánhatjuk azt, hogy ezt az ajtót választottuk. Éppen ezért a mi kínálatunkban sokfajta modell közül válogathat.

A minőség mellett az adott ár is fontos tényező. Ezt is vizsgáljuk meg. A legjobb, ha személyesen meg tudjuk nézni, illetve ki tudjuk próbálni az említett ajtót. Egyéb esetben meglepetés érhet minket.

Ezen kívül válasszunk egy megbízható zárat, zárbetétet az ajtóhoz. 

HiSec okos zár

A HiSec okos zárat is megtalálja a kínálatunkban. Van kültérre (ez a legvékonyabb okos zárunk) és van beltérre okos zár. A beltéri okos zárak választéka jóval nagyobb és ezeket a HiSec beltéri biztonsági ajtókra tudja szerelni. Megtalálható köztük ujjlenyomattal, PIN kóddal vagy arcfelismeréssel nyíló típusok.

Válassza Ön is a korszerű, biztonságos és praktikus megoldást, melyet egyre többen választanak!

Toledo – kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás nyolc ablakkal

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Granada – kültéri bejárati ajtó műanyag 5 kamrás

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Barcelona – műanyag 5 kamrás bejárati ajtó kültérre is

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Cordoba – kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás két ablakkal

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Valencia – 5 kamrás műanyag bejárati ajtó kültérre is

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.