Ajanló, Ajtó beépítése, Kültéri ajtók

Megfelelő ajtó családi házra, kültérre

Fehér kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Kültéri bejárati ajtó vásárlását fontolgatja?

Nem szabad elhamarkodott döntést hoznunk, ha a megfelelő ajtó családi házra történő telepítés a cél. Ugyanis számtalan fontos szempont van, amit ha figyelmen kívül hagyunk, akkor egész biztos, hogy előbb utóbb szembesülünk vele probléma formájában.
Az első szempont a hőszigetelés kérdése. A mai magas rezsiárak mellett törekednünk kell a megfelelő szigetelésre. Nem lehet teljes mértékben hőhídmentes megoldásban gondolkodnunk, mert más a szigetelése a falnak és a többi nyílászárónak, de amennyire csak lehetséges, le kell csökkentenünk a hőhíd mértékét.

A szigetelés mellett ugyanis meg kell vizsgálnunk azt is, hogy milyen anyagból készült el az ajtó. Például az általunk forgalmazott acél ajtók az egyik legbiztonságosabb megoldásnak számít. Nem szokott elvetemedni és nem igényel folyamatos karbantartást a csiszolás, festés tekintetében, mely sok esetben egy fa ajtóról már nem mondható el. 

A műanyag ajtók pedig általában könnyen áttörhetőek. Tehát ezt a szempontot is komolyan kell vennünk. Emellett nyilván a méret is meghatározó hiszen, ha túl nagy az ajtó, akkor a falból kellene lebontani, ha pedig túl kicsi az ajtó, akkor a falhoz kell hozzá építenünk, ami felesleges pénzkidobás lenne.

Több méretben  is kapható az ajtó


Általában természetesen szabvány méretekben gondolkodhatunk. Végig kell gondolnunk, hogy  rendben van, hogy az ajtó családi házra történő elhelyezése akár pár klikkeléssel kivitelezhető – hiszen például partner cégünk segít a régi ajtót leszerelni, elszállítani és az újat is felszereli -, de kifelé vagy befelé fog nyílni az ajtó.

Ha például egy terasz van az ajtó előtt, akkor megfontolandó, hogy ha van elég hely, akkor befelé nyíljon az ajtó, mert így nem képez majd akadályt, ha éppen valaki ott tartózkodik, mikor kinyitjuk az ajtót, illetve ha túl gyorsan nyílik ki az ajtó, akkor nem fogjuk az illetőt lelökni a teraszról. Ez apróságnak tűnhet, de utólag komoly problémát okozhat.  Arról nem is beszélve, hogy azt is el kell döntenünk, hogy jobbos vagy balos legyen az ajtón elhelyezett kilincs.

Az ajtó kinézete

Az is lényeges szempont, hogy miután az ajtó családi házra felkerült, azt érezzük, hogy pontosan ilyen ajtóra vágytunk. Színvilágban, megjelenésben tökéletesen választottunk. Ma már bő kínálat áll rendelkezésre, és az acél és műanyag ajtókat is lehet fa hatásúvá tenni speciális fólia segítségével.

Ezért könnyen megtalálhatjuk a megfelelő ajtót. A minőség kérdése is lényeges, amit főként személyesen tud ellenőrizni, ha például mintaboltunkba ellátogat és megtekinti a kiszemelt ajtót. Ezáltal segíteni is tudunk Önnek, hiszen egyből meg tudjuk mutatni az Ön számára legmegfelelőbb ajtót. Egy fényképről ugyanis kevesebb információ lelhető fel, de természetesen webshopunkon keresztül is tud vásárolni és ugyanúgy kapcsolatba léphet velünk, állunk rendelkezésére. 

Granada – kültéri bejárati ajtó műanyag 5 kamrás

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Toledo – kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás nyolc ablakkal

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Cordoba – kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás két ablakkal

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Alicante – 5 kamrás műanyag üvegezett kültéri bejárati ajtó

Original price was: 140 000 Ft.Current price is: 125 000 Ft.

Barcelona – műanyag 5 kamrás bejárati ajtó kültérre is

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.

Vigo – 5 kamrás Ablakos kültéri műanyag bejárati ajtó

Original price was: 130 000 Ft.Current price is: 115 000 Ft.