Ajanló, Blog

Mit tud egy különleges bejárati ajtó?

hatkazettas-havastolgy-acel-ajto-zarva

A tökéletes megjelenés fél siker

Egy szép megjelenésű bejárati ajtó nagyban hozzájárul a lakásunk, házunk kinézetéhez. Nem mindegy ugyanis, hogy csak egy egyszerű ajtóról vagy egy különleges dizájnnal ellátott bejárati ajtóról beszélünk, amit a vendégek megcsodálnak érkezésük alkalmával. A sok év során a HiSec ajtómárka teljes mértékben az ügyfelek igénye alapján gyártja le ajtóit, mely kereskedésével mi lettünk megbízva. Ma már egész Európa területén rendelkezünk szabad védjeggyel. Találkozhat kínálatunkban az acél bejárati ajtók között dió, aranytölgy, antracit és egyedi dekorcsíkos kültéri acél ajtókkal. Külön díszszegő is rendelhető mellé, mely színazonos. Ezáltal, megvásárlásával valóban egy nagyon ízléses, modern ajtóval büszkélkedhet majd. 

Nemcsak szép, hanem hőszigetelt is a bejárati ajtó

Az impozáns megjelenés mellett fontos a hőszigetelés is. Teljesen hőhídmentes megoldás nem létezik nyílászáró esetén, de még a ház faláról is elmondható mindez. Egy téglafal között lévő malter hőszigetelő képessége is más és más, mint magáé a téglának, így már ott is keletkezik némi hőhíd. Sőt, ha kör alakú lenne a ház és egyetlen anyagból épülne fel, akkor is beszélnénk geometriai hőhídról. Ezért szakmailag nem lehet teljesen lecsökkenteni a hőhídat, de azért törekedni kell rá. A kültéri acél bejárati ajtóink tokszelvénye két részből áll és közöttük szigetelő anyag található. Ennek köszönhetően a külső hideg alumínium mikeret benti szakasza már nem hűl le. A leghidegebb felületekre ugyanis víz szokott kicsapódni, aminek hőveszteség szerepe is nagy lehet. Az általunk forgalmazott kültéri bejárati ajtók 3 rétegű üveggel, rozsdamentes acélból készülnek el és alumínium küszöbbel is rendelkezik. Az ajtón elhelyezett üveg pedig még jobb hőszigetelési értékhez járul hozzá.   

További fontos szempont az is, hogy UV állóak ezek a kültéri ajtók és a küszöb külön gumitömítéssel is el van látva. 

Mi lesz a biztonsággal?

Aranytölgy dekorcsíkos kültéri acél HiSec bejárati ajtó

Aranytölgy dekorcsíkos kültéri acél HiSec bejárati ajtó

Jónak tűnik, ha egy ajtó megfelelő hőszigeteléssel van ellátva és szépnek is mondható, de maga a biztonság is lényeges szempont lehet. A HiSec biztonsági beltéri ajtókat is gyárt, így nagy tapasztalata van a biztonságos ajtók gyártása terén. Nem véletlen, hogy a kültéri bejárati ajtó több kiemelésgátló tüskével is el van látva. 

Fontos tényező maga az ár is  vásárlásakor

Egyik talán legfontosabb szempont az, hogy maga a bejárati ajtó mennyibe kerül. Nálunk kedvező áron juthat hozzá a kiszemelt ajtóhoz és vannak a kínálatunkban beltéri, biztonsági ajtók is. 

Tegyen egy próbát

Kérjen árajánlatot, mely semmire sem kötelezi Önt. Előre nem kell semmit kifizetnie. Ha szeretné, akkor be is szereljük az új bejárati ajtót szakszerűen, sőt a régit is kibontjuk és el is szállítjuk a helyszínről. 

Önnek így nincs más dolga, csak meg kell rendelnie személyesen a Bemutatótermünkben, vagy webshopunkon keresztül a bejárati ajtót. Ha kérdése van, akkor személyesen a miskolci mintaboltunkban és telefonon, illetve online is rendelkezésre állunk. Amennyiben a HiSec okos zár is érdekli Önt, látoggason el a weboldaulnkra ide kattintva.