Ajtó beépítése, Beépítés, Biztonság, Biztonsági ajtók, Blog

Nincs szükség kompromisszumra: szépség és a biztonság legmagasabb funkciója egyben – ez a HiSec

VilagosBarna-kazettas-HiSec-Biztonsagi-Ajto-nyitott-kep

A hozzánk érkező vendégek elsőre a lakásunk bejárati ajtajával találják szembe magukat. Az első benyomást az otthonunkról ez alapján formálják. Természetesen azt szeretnénk, hogy a vendégek elámuljanak a lakásunk szépségétől, otthonosságától, rendezettségétől és stílusától. Ha már az első lépésnél ezt egy különleges színű és modern biztonsági ajtóval meg tudjuk alapozni, miért ne tennénk?

Természetesen nem csak a külső számít, hanem a biztonság is. Sokan vagyunk, akik olyan környéken lakunk, ahol nem 100 %-os a közbiztonság. De ha jó környéken sikerült otthont találni, akkor is fontos értékeink és szeretteink biztonsága. Ezért érdemes a gyengébb minőségű, olcsó műanyag ajtók helyett acél biztonsági ajtót vásárolni.

A fém ajtókról esetleg a festett, zömök, ronda ajtókra gondolhatunk, ami régen egy tábla vasra hasonlított, esetleg egy fém szekrény ajtajára. De ezek az idők már elmúltak. A mai modern acél biztonsági ajtók közül a HiSec ajtók kitűnnek ár-érték arányuk, biztonsági feltételeik és ízléses kinézetük miatt. Éppen ezért Magyarországon talán a legelterjedtebb biztonsági ajtó a HiSec ajtó.

Amikor biztonsági ajtót vásárolunk, attól félünk, hogy választanunk kell a küllem, a minőség és a biztonság között. De nincs szükség kompromisszumra.

A szépség és a biztonság legmagasabb funkciója egyben. Mi az? Ez a HiSec!

régi ajtó kibontása

Régi ajtó kibontása

A HiSec biztonsági ajtók szépek, mert már négy színben is kaphatóak: a szokásos fehér és cseresznye, a sötét színt kedvelőinek sötétmogyoró és a különleges

színvilágot kedvelőknek aranytölgy színben.

A HiSec ajtók modern stílusához hozzá tartozik a luxus is. A kilincsbe épített kulcslyuk-világító funkció egy nagyon hasznos találmány, nem kell elemlámpával vagy a mostanság használt mobiltelefon világítással bajlódni, ha sötétben érünk haza és nincs világítás a bejárati ajtó fölött. Ráadásul a kilincsbe épített exkluzív ledes világítás is – mint a biztonsági ajtó többi eleme – sokáig bírja. Elemmel működik, és könnyedén ki lehet cserélni, ha kiszolgálta az idejét.

A HiSec bejárati ajtó beépített csengővel rendelkezik, így már arra sem lesz gondunk. A halszem optikás kitekintő segítségével pedig – anélkül, hogy kinyitnánk az ajtót – megbizonyosodhatunk arról, ki akar bebocsátást kérni.

Biztonsági ajtó beépítése

Biztonsági ajtó beépítése

A HiSec acél biztonsági ajtó magas minőséget képvisel a biztonsági funkciókat tekintve is. 15+1 ponton záródó zárszerkezete, két különálló zárja van, mindegyikhez 5 db egyedi kulcs tartozik. Az alsó és felső zárszerkezet fúrás elleni védelemmel rendelkezik. Az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés még masszívabbá teszi, az amúgy is stabil biztonsági ajtót. A 4 darab tokba süllyesztett forgópánt leemelhetetlenné teszi a HiSec biztonsági ajtót, ami ráadásul egy fém tokba van rögzítve.

A legjobb, ha a HiSec szakembereivel építtetjük be az ajtót, mert akkor minden minőségi tulajdonságát élvezni fogjuk és még 5 év rendszergaranciát is kapunk rá.

A HiSec acél biztonsági ajtók MABISZ tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami biztosíték arra, hogy a biztonsági ajtónk már a látványával is elijeszti a betörőt, akiknek nincs sem ideje, sem kedve olyan ajtóval bíbelődni, ami nem enged pár pillanat alatt behatolni a lakásba.

Összefoglalva tehát, a kompromisszumot elfeledhetjük, ha HiSec acél biztonsági ajtót vásárolunk, mert nemcsak a biztonság legmagasabb fokát kapjuk elérhető áron, hanem stílusos szép bejárati ajtóval várhatjuk a hozzánk érkezőket.