Beépítés, Blog

Panel bejárati ajtó, mely bármilyen lakásba, irodába telepíthető

hisec-feher-acel-biztonsagi-ajto-akcio

A hi sec  panel bejárati ajtó tökéletes választás bejárati ajtó cseréjekor

Régebben nem lehetett ilyen nagy választékot találni a különféle panel és egyéb bejárati ajtók tekintetében. Ma már azonban megváltozott a helyzet és elég bő kínálat tárul elénk online webshopokon és áruházakon, boltokon keresztül. Léteznek hőszigetelt acél ajtók, de biztonsági bejárati ajtók is. Éppen ezért, ha lakásunkba, házunkba, irodánkba keresünk új bejárati ajtót, akkor érdemes acél panel bejárati fém biztonsági ajtóban gondolkodni. Olyan ajtóban, ami nemcsak hőszigetelt és tűzgátló, hanem valódi biztonságot ad nekünk és családunknak egyaránt.

Mit jelent a panel biztonsági ajtó pontosan?

Konkrétan az tekinthető biztonsági ajtónak, mely a MABISZ által megfelel bizonyos kritériumoknak. Ezek lehetnek központi záras kivitelű ajtók, de megtalálható a mi kínálatunkban is tolórudazatos rendszerű modellek is. Ezek 12 pontos záródást biztosítanak az ajtólap oldalán, alján és tetején. Ezáltal lesz teljesen biztonságos. Sok esetben ezt kibővíti ezen felül 3-4 záródási pont, egy második, felülre szerelt zárnak köszönhetően. Ezek az ajtók nagyon vastagok és nagy ellenálló képességgel rendelkeznek. A betörőknek elég nagy kihívás az acélból készült zárnyelveket például pajszeros-feszítővassal felfeszíteni.

Mindig egy lépéssel a bűnözők előtt

Na de miért is van szükség az itt felsorolt extrákra? Azért, mert a rendőrök és a biztosítók tapasztalatai alapján erre a következtetésre juthatunk. Ugyanis az általuk készített jelentésekből kiderül, hogy amikor az elkövetők megtervezik a betörést, a bejárati ajtót veszik célba. Ezért annak kell nagy védelmet nyújtania, és a HiSec biztonsági ajtók ráadásul meg is felelnek ezeknek a követelményeknek.

Nemcsak erős, szép is…

Az általunk forgalmazott HiSec biztonsági ajtók anyagát tekintve is roppant erősek és masszívak. Ezáltal képes védelmet nyújtani a mechanikai, a fizikai és a kémiai behatásokkal szemben. Mindenki megtalálhatja a kedvére való modellt. Kínálatunkban ugyanis egyaránt szerepelnek a kültéri és a beltéri ajtók, és mindegyikből van jobbos és balos változat is. A biztonság mellett ugyanis az esztétikai jellemzőket is szem előtt kell tartania. Az ajtók megjelenése impozáns és változatos. Egyaránt vannak kínálatunkban fényes és matt kivitelű ajtók. Az sem jelent gondot, ha Ön a színes design híve. Ebben az esetben a fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott panel bejárati ajtók közül válogathat. 

A legjobb befektetés a panel bejárati fém ajtó

A Hi sec ajtók egyik legnagyobb erénye az ár-értékarány. Ez egy olyan befektetésnek számít, amit az átlag fogyasztó is megengedhet magának. Egész bizonyos, hogy ez többszörösen megtérül majd. Hiszen, ha csak egyszer betörnek Önhöz a hosszú évek során, már ráfizetett, hiszen szinte biztos, hogy ajtót, zárakat cserélni kell. Ez esetben még nem beszéltünk a többi eltulajdonított értékek veszteségéről, és ide sorolhatjuk az eszmei értékkel bíró dolgokat, fényképeket, emlékeket, melyeknek elképzelhető, hogy bottal ütheti a nyomát. Ráadásul lelkileg is megrázó Önnek és családjának is, ha betörnek Önökhöz. Főleg akkor, ha éppen valaki otthon tartózkodik. Rendőrségi és biztosítási jelentések elkészítése nemcsak energia, hanem időigényes is. Ezáltal sok pénzt, időt és energiát veszíthetünk. Érdemes előrelátónak lennünk és előre kiépíteni a megfelelő biztonságot.   

Folyamatosan fejlesztünk

Az ügyfelek visszajelzése és a rendőrségi, biztosítási jelentések segítségével, a gyártóval igyekszünk mindig naprakészek lenni, mert nincs rosszabb egy elavult konstrukciónál. Főleg a biztonságtechnológia kérdéskörében. Nálunk a különféle új eszközök is úgy készülnek el, hogy lehetőleg kompatibilisek legyenek a biztonsági ajtóinkkal. Ezért fordulhat elő, hogy azok is a HiSec biztonsági ajtóban gondolkodnak, akik biztonsági acél bejárati panel ajtó iránt érdeklődnek. Ráadásul egyre több társasház is inkább választja a biztonságot és emellett a panel biztonsági bejárati ajtó mellett teszi le a voksát.


A panel bejárati ajtó bővíthető

A hi sec bejárati panel ajtókba könnyedén beszerelhető a hi sec okos kilincs is, melyet szakszerű kollégánk vagy Ön is telepíthet az ajtajába. Válassza Ön is a maximális biztonságot és gondolkodjon HiSec ajtóban. Várjuk megkeresését, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek.