Egyéb

Most nyílt a miskolci HiSec bemutatóterem

Keresi a legmegfelelőbb, lakásba vagy családi házba szánt ajtót Miskolcon? Nézzen be a bemutatótermünkbe!

Összegyűjtöttünk 10 fontos szempontot, hogy miért nem érdemes tovább keresnie. Tekintse át ezeket és keressen minket bátran személyesen bemutatótermünkben vagy online.

1. 120 négyzetméteren megnyitott miskolci bemutatóteremben nemcsak kültéri, hanem beltéri, sőt biztonsági ajtók közül is válogathat. Legyen szó lakásról, vagy házról, nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbb ajtót, amit keres.

 

2.  Több, mint 10 éve létezünk, így leinformálható módon, egész Európa területén szabad védjeggyel rendelkezünk és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk már ügyfeleinktől.

 

3. A minőségből nem engedünk: a HiSec ajtók már bizonyítottak a piacon.

 

4. Nagyon kedvező áron érhetőek el kültéri és szoba ajtóink Miskolcon, sőt okos zárak és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak a termékpalettánkon.

 

5. Kényelmesen a miskolci bemutatótermünkben, vagy online is elérhetőek vagyunk és szakképzett kollégáink azonnal válaszolnak kérdéseire.

 


6. Nemcsak kiszállítjuk az új ajtót, okos zárat, hanem kérésére a régit is leszereljük és elszállítjuk és az új ajtót is telepítjük, így mindent leszervezünk Önnek. Elég kiválasztania, melyik ajtót, zárat szeretné, a többi pedig a mi dolgunk lesz.

7. Megfelelő alkatrészhálózattal rendelkezünk és természetesen korrekt garanciát is adunk, ha esetleg bármilyen probléma merülne fel az ajtót, zárat illetően.

 

8. Nagyon dizájnos, modern ajtóink vannak, köztük dekorcsíkkal ellátott, divatos ajtó is fellelhető kínálatunkban, de klasszikus kinézet is képviseltetve van, hogy Ön egész biztosan megtalálja számításait.

9.  Az okos zárak óriási kényelmet adnak, hiszen internet, okostelefon és gateway segítségével bárhonnan küldhet jogosultságot bármikor, bárkinek, ha szükség van rá, hogy kinyissák az ajtót. Konkrét időszak vagy időpont is beállítható, hogy mikor legyen egyes személyeknek nyitható az ajtó, például a takarító vagy bébiszitter számára. Nagyon modern és hasznos, kényelmes, imádni fogja. Eddig is rengeteg pozitív véleményt kaptunk ezzel kapcsolatosan is ügyfeleinktől.

10. A gyártó folyamatosan figyelembe veszi az ügyfelek visszajelzéseit és ez alapján a leghatékonyabb ajtókat sikerült kifejlesztenie. Például kulcs nélkül is zárható belülről az ajtó, a kitekintő megfelelő magasságban van, hogy kényelmesen bárki számára elérhető legyen és így tovább.

Ez a 10 pont a legfontosabb az online, illetve személyesen is elérhető HiSec bemutatóteremben fellelhető ajtók és zárak kapcsán. Ezen kívül még sok-sok apróság merül fel, példának okáért sok barkácsáruházban 5 cm vastagságú biztonsági ajtót árulnak, ami 

nálunk 7 cm. Nem véletlen, hogy a MABISZ magasabb biztonsági kategóriába sorolta ezeket. 

 

Miskolc központjában a Centrum Parkolóháznál várjuk Önt és kedves családját, hogy együtt kiválaszthassák a legmegfelelőbb ajtókat és zárakat, ami valódi kényelmet és biztonságot fog adni Önöknek.