Blog, Kültéri ajtók

Hasznos és praktikus kültéri acél bejárati ajtó

Aranytölgy dekorcsíkos kültéri acél HiSec bejárati ajtó

Családi házra csakis kültéri acél bejárati ajtó

Családi házak esetén érdemes jó minőségű és elérhető áron kültéri ajtót választani. Azonban ezen kívül elég sok fontos szempont mentén érdemes kiválasztani a megfelelő ajtót, ugyanis vannak egyéb szempontok is, amik nagyon fontosak lehetnek. Ezeket szedtük össze önnek, hogy utólag ne érje meglepetés és bosszúság. Első lépésben nyilván meghatározó az ajtó kinézete, hiszen ez az első amivel még a házba történő belépés előtt szembesülünk. Éppen ezért fontos, hogy páratlan tetszést arasson a kinézet. Ám ez csupán egy szempont a sok közül. Emellett lényeges és meghatározó az, hogy a kültérre nyíló bejárati ajtó hőhídmentes bejárati ajtó legyen. Pontosabban hőhídmentes megoldás nem létezik, de törekedni kell arra, hogy minél kisebb legyen ez a faktor. Ugyanis némi hőhíddal mindenképpen kell számolnunk. Már csak azért is, mert a különféle anyagok más-más módon szigetelnek, mely igaz a téglára, habarcsra is, hiszen nincs homogén felület. Emiatt minimális hőhíd mindig lesz. Ráadásul létezik geometriai hőhíd is. Ez az oka annak, hogy nem elég a házat leszigetelni, emellett a nyílászárókat is érdemes minél jobb szigeteléssel ellátni, mely természetesen nemcsak az ablakokra, hanem a kültéri ajtókra is igaz.

Vannak azonban egyéb lényeges szempontok is

Maga a minőség is meghatározó. Ugyanis senki sem szeretné pár évente kicserélni az ajtót, főleg, ha az ajtófélfát is le kell emiatt bontani és ehhez igazítani a szigetelést és a festést. Ezért válasszuk ki elsőre a legjobb megoldást. Ehhez az kell, hogy mielőtt a kültéri acél bejárati ajtót megvennénk, alaposan vizsgáljuk meg az adott cégről fellelhető információt az interneten. Sok hasznos hozzászólást találhatunk az adott vállalkozásról a világhálón. Elképzelhető azonban, hogy hamis infók is lesznek, de jelen esetben magukról a kültéri bejárati ajtókról is találhatunk hiteles infót nemcsak a cégről.

A HiSec márkanévről már biztos Ön is hallott fém bejárati ajtók terén

Vállalkozásunk 2008 óta foglalkozik beltéri biztonsági ajtók forgalmazásával és a megbízható HiSec márkát képviseljük és már acél kültéri ajtó kereskedésével is foglalkozunk. Lényeges számunkra az ügyfelek visszajelzése, ezért ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztünk. Első körben hazánkban, majd egész Európa területén megkaptuk a védjegyet, amit ügyfeleinknek köszönhetünk, akik szájról szájra adták tovább a pozitív véleményeket rólunk.

Milyen a Hisec kültéri acél bejárati ajtó

Lényeges szempont a biztonság is nagyon fontos, hogy a fémtokos kültéri bejárati ajtók duplazárasak. Ugyanis nagy energia és időpazarlás lenne, ha nem gondolkodnánk biztonságban. Hiszen betörés alkalmával nemcsak lelki traumába lehet résünk, hanem ezután a különféle listák elkészítése a rendőrség és biztosító társaság számára elég időigényes lenne. Ez esetben még nem beszélve a takarításról, rendrakásról. 

Miatt érdemes egyből a megfelelő fém hőhídmentes bejárati ajtót kiválasztanunk és telepítenünk. Maga a biztonsági szint pedig növelhető riasztó beszerelésével. Emellett dönthetünk úgy, hogy járőrszolgálat megfizetésével emeljük a biztonsági szintet a megfelelő kültéri ajtó telepítésén kívül. Jó tudni, hogy általában oda szoktak betörni, ahova a legkönnyebb ezt megtenni és nem pedig oda, ahova még nem törtek be. Ez egy tévhit és ennek tudatában ez alapján érdemes ezt végiggondolni és megfigyelni, hogy a szomszédok milyen megoldásban gondolkodnak. Emellett kamerát is elhelyezhetünk az ajtó elé, hogy akár távolról is jól lássuk, ha betörők akarnak behatolni a házunkba.

További fontos szempont még az uv védelem. Ezzel is rendelkeznek természetesen az általunk elérhető ajtók, mert, ha a napfény éri ezeket az ajtókat, akkor fontos, hogy el legyen látva ilyen fajta védelemmel.

Meghatározó az is, hogy lehetőleg kedvező áron tudjuk megvásárolni a kültéri ajtót. Választhatunk akár 3 rétegű üvegezett kültéri ajtót, vagy fém kültéri ajtót, esetleg alumínium tokos bejárati ajtót a kínálat egyre bővebb. Régen ugyanis kevesebb fajta kültéri ajtó volt elérhető és sokan a beltéri ajtót használtak kültéren, ami nem volt szigetelve és nincs uv védelemmel ellátva. Ettől ma már óvva intjük Önt, hiszen az általunk elérhető HiSec kültéri ajtó kimondottan kültérre lett legyártva ellenállva az időjárás viszontagságainak.  Mindenképpen érdemes ebben gondolkodnunk és reális áron, jó minőséget választanunk. 

A HiSec kültéri acél bejárati ajtó beépítéssel is megvásárolható. Adja le online vagy telefonon a rendelését.