Biztonság, Blog

Kültéri lemez ajtók vagy acél ajtóként is mondjuk

premium-acel-hisec-ajto-dio-szinu-uvegbetettel-02

Kültéri lemez ajtók, mi is az?

Az első fontos kérdés, hogy mit értünk kültéri lemez ajtón? Elsősorban az acélajtókra lehet ebből asszociálni. Kültéri ajtó ugyanis készülhet fából, műanyagból. A lemez ajtók nagy előnye, hogy ezek a legbiztonságosabbak általában, hiszen nagyon nehéz áttörni őket. A legfontosabb tényező ugyanis a biztonság kapcsán, hogy mennyi idő alatt és mekkora zajjal jár az áttörésük. Ezt figyelik meg a betörők. Emellett természetesen a legegyszerűbb, ha az ajtón vagy ablakon keresztül törnek be. Ez jelenthet garázsajtót is, illetve pinceajtót, ha azon keresztül van értelme a behatolásnak.

Hisec kültéri lemez ajtók

A kültéri lemez ajtók tehát nagy szolgálatot tehet nekünk a biztonság tekintetében. Az általunk elérhető ajtók csakis acélból készülnek el és vannak biztonsági beltéri és kültéri ajtók is a kínálatunkban. HiSec márkájú ajtóink már sok esetben messziről elriasztják a betörőket. Nincs annál bosszantóbb, ha valaki betör hozzánk és holmijaink között kotorászik. A jó minőségű kültéri lemez ajtó ettől a nem kívánt konfliktustól tud minket megvédeni.

A betörések egyre gyakoribbak sajnos

A betörés miatt olyan tárgyaknak is búcsút kell inteni egyes esetekben, melyek pótolhatatlanok. Sőt, ha éppen mi vagy családtagunk otthon tartózkodik, akkor neki is lehet bántódása. Emellett, ha semmit nem lopnak el, akkor is az ajtó feltörése elég nagy anyagi kárt okozhat, hiszen azt cserélnünk kell a zárral együtt. Ezért gyakorlatilag már egy betörés megakadályozásával is jól járunk, ha előre gondolkodva biztonságos kültéri lemez ajtót építtetünk be. Ezáltal gyakorlatilag pénzt, bosszúságot spórolhatunk meg. A legbölcsebb megelőzni a bajt és legyen kültéri lemez ajtó, még akkor is, ha nem tudjuk, hogy ténylegesen emiatt sikerült elkerülnünk azt, hogy betörjenek hozzánk. 

Mik a szempontok kültéri lemez ajtók kiválasztásakor?

A lemez ajtóknak több ponton kell záródniuk és emellett rendelkezniük kell megfelelő szigeteléssel, mely segít csökkenteni a fűtéssel kapcsolatos rezsiköltségeket. Lényeges az is, hogy elnyeri-e tetszésünket. Kínálatunkban akár fa hatású ajtók közül is választhat, mely speciális fóliával van ellátva. Vannak dekorcsíkkal rendelkező ajtóink is, de választhat egyszínű fehér klasszikus vagy egyéb szín közül egyaránt. hívjon minket vagy írjon nekünk, hogy válaszolhassunk egyéb kérdéseire is. Emellett várjuk Önt bemutatótermünkben is, mert érdemes személyesen is megnézni az ajtókat. Más ugyanis fénykép alapján választani és már kipróbálni a gyakorlatban őket. Természetesen partnerünk segítségével segítünk a régi ajtót leszerelni és elszállítani, sőt az új ajtót is felszereljük Önnek kérésére.