acél biztonsági ajtó, Biztonsági ajtók

Fém bejárati ajtó

Modern-mintás-Antracit-HiSec-Biztonsagi-Ajto-nyitva

A HiSec fém bejárati ajtó biztonsági ajtó is egyben

Amíg nem a saját bőrünkön tapasztalunk meg egy traumát addig csak elmélet marad a számunkra. Ezt azért írtuk le, mert számtalanszor tapasztaljuk, hogy egy-egy betörés alkalmával döbben rá az ember, hogy mekkora traumával jár mindez, mely nemcsak őt, hanem a családját is érinti. Nem véletlen, hogy a biztonsági fém bejárati ajtók iránt egyre nagyobb igény mutatkozik. Ha belegondolunk, akkor hamar átláthatjuk, hogy nagyon kellemetlen mikor vad idegen emberek a személyes holmijainkban turkálnak. Eltulajdoníthatnak olyan tárgyakat, melyek pótolhatatlanok, és pénzt is ellophatnak tőlünk. Emellett rengeteg időt vesz igénybe a jegyzőkönyvek megírása a rendőrség és biztosító társaság részére. Meg kell jelölni, hogy pontosan mit és milyen értékben loptak el tőlünk. Ez rengeteg energiát és időt vesz igénybe tőlünk.

Éppen ezért gondoljunk előre a biztonságunkra és használjunk fém biztonsági bejárati ajtót.

Ha csak egy betörést sikerül meggátolnunk, akkor már megérte a dolgot. Mivel nem tudjuk, hogy pontosan hány meghiúsult betörésről beszélhetünk, ha például hőszigetelt acél ajtó vagy akár ezt a funkciót is magában foglaló acél bejárati fém biztonsági ajtót használunk, így sok ember már csak akkor lép, mikor kész a baj.


Miben különbözik egymástól egy fém és biztonsági bejárati ajtó?

A normál ajtók nagyon praktikusak, de a fejlődő technikai háttérnek köszönhetően egyre elavultabbakká válhatnak. Ez azt jelenti konkrétan, hogy példának okáért hiába gondolkodunk egy panel bejárati ajtóban, ha azt könnyű áttörni, akkor nem érdemes megvásárolnunk az adott ajtót. Ezzel szemben a többnyire fémből készült biztonsági bejárati ajtók valódi védelmet nyújthatnak a számunkra. Nem véletlenül található meg a piacon a biztonsági acél bejárati panel ajtó, illetve egyéb HiSecc kültéri ajtó, mely bármilyen lakásban, családi házban hasznosítható. Sőt, sok társasházban már lépcsőházi fém biztonsági bejárati ajtóban is gondolkodnak az emberek. A mai pandémiás helyzetben főleg fontos szempont, hogy a lehető legnagyobb biztonságban lehessünk.
A másik meghatározó tényező, hogy jó minőségű biztonságos zárat használjunk. Ugyanis hiába betörésbiztos az ajtó, ha a zár könnyen nyitható. Az általunk forgalmazott HiSec ajtókról elmondható, hogy gyakorlatilag könnyebb a falon át bejutni a lakásban, mint ezeket az ajtókat feltörni.

 

Folyamatosan fejlesztünk, hogy Ön a legnagyobb biztonságban lehessen családjával együtt

Nagyon fontos számunkra az ügyfelek visszajelzése, ezért sok esetben ez alapján fejleszti a gyártó tovább az egyes fém biztonsági bejárati ajtókat. A véleményekből továbbá egyértelműen kitűnik, hogy az emberek nem azt bánják meg, hogy biztonsági hőszigetelt acél ajtót vásárolnak. Sőt, az szokott inkább gond lenni, hogy miért nem jutott ez eszükbe korábban. A biztonsági bejárati ajtók ugyanis valódi biztonságot szavatolnak számukra. Nem kell tartaniuk a betöréstől és attól, hogy nagyobb anyagi kár éri őket. Arra azonban érdemes figyelni, hogy van olyan barkácsbolt, ahol ezek az ajtók jóval vékonyabbak és feltételezhetően kisebb biztonságot adnak. Amennyiben fém bejárati ajtóban gondolkodik, akkor nem szabad a rosszabb minőséget választania. Ritkán vásárolunk biztonsági acél bejárati ajtót, de ebben az esetben nem szabad könnyelműnek lennünk.

A masszív fém biztonsági bejárati ajtó szinte mindentől megvédi Önt

Az általunk forgalmazott HiSec ajtók anyagát tekintve nagyon masszívak és a fizikai behatásokkal szembeni magas ellenálló képességgel rendelkeznek. Emellett a mechanikai, kémia behatásokkal szembeni is ellenállnak. Továbbá hő- és hangszigetelés jellemzi őket. További fontos tényező a biztonság tekintetében a légzárás, tűzgátlás, mely szintén lényeges szempont. Potenciális célpontja betörés esetén otthonunknak a fém bejárati ajtó. Emiatt megfelelő biztonsággal rendelkező ajtóban érdemes gondolkodni függetlenül attól, hogy milyen otthonunk van. 

Ráadásul a betörők nem az alapján választanak, hogy hol jártak eddig, hanem hogy hova tudnak legközelebb betörni.

HiSec fém bejárati ajtó okos zárral

Mi is próbálunk lépést tartani a technológiai fejlődéssel, így a fém bejárati ajtóinkat már kérheti okos zárral is, melyeket itt tud megnézni. Rendelését egyszerre is leadhatja.


Keressen minket bátran, hogy segíthessünk Önnek, válaszolva kérdéseire!