Biztosítás, Blog

Impozáns megjelenésű HiSec biztonsági ajtók

hatkazettas-havastolgy-acel-ajto-zarva

Legyen szép és igényes és biztonságos egy ajtó

Büszkeséggel tölt el minket a tudat, hogy ma már egész Európa területén védjeggyel rendelkezünk a HiSec biztonsági ajtókat illetően. Ezek az ajtók nemcsak biztonságot adnak, hanem szép megjelenésükkel méltók lehetnek egy szép, ízléses otthon védelmére. Választhat ugyanis matt vagy fényes felületű ajtóin közül: fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezésű ajtóink biztosan elnyerik tetszését. 

Legyen hőszigetelt amellett, hogy biztonsági ajtó

A hőszigetelt acél ajtók nemcsak beltérre, kültérre is jó választásnak bizonyulnak. Legyen szó tégla lakásba, házba szánt megoldásról vagy panel bejárati ajtóról, a fém bejárati ajtó előnyös választás.

Legyen biztonságos

Az általunk forgalmazott HiSec biztonsági ajtók a biztonsági bejárati ajtók kategóriájába sorolta a MABISZ. Ezek a biztonsági fém bejárati ajtók ugyanis három perces áttörésgátlás révén legalább 3 (egymástól minimum 30 cm-re lévő) reteszelési pontos záródással rendelkeznek. Fontos, hogy lehetőleg minél több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetét mechanikai védelemmel is el legyen látva. A tokból történő kiemelés miatt lényeges ez a megoldás.

Gyakorlatilag a fent felsorolt kritériumoknak köszönhető, hogy az ajtó biztonsági bejárati ajtónak minősül. Nem véletlen, hogy a fém biztonsági ajtók, valamint az egyre népszerűbb vegyes típusú ajtók bizonyulnak a legbiztonságosabb bejárati ajtóknak

hatkazettas-havastolgy-acel-ajto-zarva

hatkazettas-havastolgy-acel-ajto-zarva

 

Gyakorlatilag elmondható, hogy a fém biztonsági ajtók, valamint az egyre népszerűbb vegyes típusú ajtók bizonyulnak a legbiztonságosabb bejárati ajtóknak

Mik a fém Biztonsági ajtók előnyei?

Anyag tulajdonságuknak köszönhetően elmondható róluk, hogy nagyon masszívak. Fizikai behatásokkal szembeni igen magas ellenálló képességgel rendelkeznek. Emellett ugyanez elmondható róluk a mechanikai, kémiai behatásokat illetően. 

Miért érdemes biztonsági bejárati ajtóban gondolkodnunk?

Egyértelmű a rendőrségi és biztosítási jelentésekből, hogy a lakás legkritikusabb pontja a bejárati ajtó. A betörők nem az alapján választanak, hogy hol jártak eddig, hanem hogy hol találnak újabb, könnyű célpontot. 

Szakembernek kell beszerelnie az ajtót

Minden nyílászáró elhelyezésénél fontos a vízszintes és függőleges pontos beállítás, ezért érdemes szakemberre bízni a dolgot, a garancia miatt is. Természetesen ebben is segítünk Önnek, sőt kérésére el tudjuk szállítani, a régi, kiszerelt ajtót.  


Összefoglalva tetszőleges, hogy panel vagy egyéb tégla lakásba szeretnénk az ajtót elhelyezni a HiSec ajtókban biztos nem fogunk csalódni. Ezen kívül érdemes olyan biztonsági ajtóban gondolkodnia, ami ellenáll a fizikai, kémiai és mechanikai behatásoknak. Ez konkrétan azt jelenti, hogy érdemes hőszigetelt acél ajtóban és acél bejárati fém biztonsági ajtóban egyaránt gondolkodnia. 

 

Nyilván a biztonságot illetően tökéletes megoldás sosincsen, de törekednünk kell rá, mert a betörés alkalmával, főleg, ha otthon tartózkodunk, óriási traumának tehetjük ki magunkat.

További lényeges szempontok 

Meghatározó szempont sok ember számára a kényelem kérdése. Az általunk forgalmazott ajtókat könnyedén tudjuk használni. Példának okáért belülről zárható kulcs nélkül az ajtó és így nem kell a kulcsokkal bíbelődni.


Ezenkívül az ajtó vastagsága is meghatározó. Vannak olyan barkácsboltok, ahol vékonyabb fém bejárati ajtókat árulnak biztonsági ajtó gyanánt. Számunkra meghatározó kérdés a biztonság. ezért a legjobb megoldásra törekszünk minden esetben.


Önnek semmi más teendője nincsen csak pár perc alatt kiválasztani és megrendelni az adott biztonsági ajtót A többi intézendő dolgot nyugodtan ránk bízhatja. Az ember elég ritkán vásárol új bejárati ajtót, így érdemes ilyenkor a legjobb minőséget kiválasztani. Ezen nem szabad spórolni, bár nálunk nagyon kedvező árakat talál. A HiSec ajtók szép esztétikus megjelenésük révén feldobják otthonunkat. Ugyanis az első benyomás az ajtó látványa teszi a leendő vendég számára, aki meglátogatja Önt. Ezek az ajtók professzionalitást sugallnak.


Válassza ki és rendelje meg honlapunkon a biztonsági ajtók egyikét akár okos ujjlenyomatos ajtózárral, és mindenben segítünk Önnek szakképzett kollégáink közreműködésével.