Blog

Beltéri és kültéri ajtók és kilincsek

A kültéri ajtó kilincsek választéka is nagy

Ma már rengeteg fajta kültéri és beltéri ajtók és kilincsek közül válogathatunk kedvünkre. A beltéri és kültéri ajtó kilincsek a fényes króm kiviteltől a szatén nikkel és súrolt bronz kilincseken át a különféle réz illetve kilincs garnitúráig sokféle modellben formát ölthetnek. A szín kapcsán matt és fényes: arany, bronz, ezüst, alumínium, fehér, fekete, króm, inox és antik hatású kilincsek jöhetnek általában szóba. Természetesen a gyártó alapján is kedvünkre különbséget tehetünk az egyes kilincsek között.

Formai különbség a kilincseknél

A formájuk kapcsán is találkozhatunk például kovácsolt jellegű, normál kinézetű, vagy kör, esetleg négyzetrozettás kinézettel, de sok esetben különféle fantázianéven futnak ezek a termékek. Léteznek ajtófogantyúk is a piacon. Ez lehet rézből, rozsdamentes acélból, műanyagból is többek között. Ezek általában fokozott mechanikai védelemmel rendelkeznek és edzett acélból készülnek el. Maguk a zárak is fúrásvédelemmel vannak ellátva, mely az általunk forgalmazott okos zárakra is igaz. Fontos pontosan lemérnünk a kilincstengely és kulcslyuk közötti távolságot, hogy az esztétikai megjelenés mellett az ideális méretű beltéri vagy kültéri ajtó kilincset megtalálhassuk.

Kilincs is lehet uv védelemmel ellátott

Antracit HiSec ajtó kilincs

Antracit HiSec ajtó kilincs

Vannak olyan kültéri ajtó kilincsek, amik beltéren is felhasználhatóak. Ennek minden esetben nézzünk utána. Kint ugyanis egy kilincs különféle viszontagságoknak van kitéve: változó időjárási tényezők, napfény UV hatása, hőmérséklet ingadózás, eső és így tovább. A mi kínálatunkban az eredeti HiSec ajtóval kompatibilis kilincsek érhetőek el. Ezek természetesen ugyanezt a márkát jelentik. Megerősített kilincsekről van szó, és vannak beépített világítással ellátott kilincseink is. Mivel a HiSec biztonsági ajtókat is gyárt, így külön figyelmet fordít a biztonságra, mely a kilincsekre is kiterjed. Ezekkel a termékekkel nem lehet rossz lóra tenni. Ha fő szempont a biztonság, kényelem, megbízható működés és előnyös ár, akkor nem is érdemes tovább keresni. A kényelmet a világítás biztosítja, és a HiSec ajtón belül speciálisan működő kilincsek egyaránt. Ezek ugyanis belülről automatikusan zárják az ajtót kulcs nélkül. Az otthon tartózkodó gyerekek, idős nagyszülők védelmét tökéletesen biztosítják. 

Jól bevált eredeti HiSec kilincsek

A több, mint 10 év alatt értékesített sok száz ajtó és pozitív visszajelzések bebizonyították számunkra, hogy ezek az ajtók és kilincsek tökéletesen működnek. Mára már nemcsak Magyarországon, hanem az egész Európa területén rendelkezünk szabad védjeggyel a HiSec ajtók tekintetében. A több ezer eladott ajtók elégedett tulajdonosai pedig örömmel ajánlanak minket tovább másoknak is. Mindig előnyös áron érhetőek el az általunk forgalmazott kilincsek, melyek együtt a HiSec ajtóval is megvásárolhatóak. Természetesen balos és jobbos kivitelben is elérhetőek beltéri és kültéri ajtó kilincseink.

Ezeket nemcsak online, hanem személyesen is megtekintheti mintaboltunkban. Ha vannak még kérdései, akkor telefonon, online vagy személyesen is állunk rendelkezésére. 

Okos kilincs

A HiSec beltéri ajtóihoz okos kilincset tud választani, amit akár utólag is könnyedén beszerelhet videóink segítségével. Nézze meg a  választékot a linkre kattintva.