Blog, Kültéri ajtók

Miért érdemes HiSec kültéri ajtó tokkal együtt történő vásárlásában gondolkodnia?

premium-acel-hisec-ajto-nyitott-zarszerkezet-2


Ezeket a szempontokat érdemes végiggondolnia

 
A kültéri ajtó a ház dísze, így érdemes impozáns megjelenésű ajtót választania. Emellett meghatározó az is, hogy biztonságos legyen az ajtó, nehezen feltörhető. A következő lényeges szempont a megfelelő hőszigetelés és hangszigetelés. Utolsó fontos kritérium az ár és a minőség kérdése. Ezek mindegyikének megfelel az általunk forgalmazott HiSec kültéri ajtók, amik tokkal együtt érdemes megvásárolnia.

Az ördög a részletekben van

Összefoglalva a fentieket érdemes átgondolnunk. Azonban lehetnek egyéb buktatók is, ami eszünkbe sem jut. Például panel lakás kültéri ajtó cseréjénél a tokkal adódhatnak problémák. Ugyanis itt sok esetben a főfalak ajtó nyílásánál egy kiscsonk található, amit vagy le kell vésni, vagy fel kell tölteni. Különben nem biztos, hogy megfelelően fog nyílni a kültéri ajtó. 

Éppen ezért mi levesszük ezeket a terheket is a válláról. Több, mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezve sok száz ajtót értékesítettünk már. Kérésre a régi ajtót is leszereljük, elszállítjuk és az újat telepítjük, így semmilyen meglepetés nem érheti ügyfeleinket. Sőt, egyéb extra lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Prémium-68 Fehér kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

Prémium-68 Fehér kültéri acél HiSec bejárati ajtó, hőszigetelt üvegbetéttel

A HiSec kültéri ajtókhoz megerősített kilincs beépített világítással és okos zár is vásárolható

Többféle kiegészítők is megtalálhatóak kínálatunkban. Például az acél ajtóinkkal kompatibilis megoldás a különleges kilincs, mely külön meg van erősítve a nagyobb biztonság érdekében. Emellett egy külső burkolattal, pajzzsal is rendelkezik. Természetesen jobbos és balos kilincs is rendelkezésre áll.

Fontos megemlíteni, hogy nem utángyártott kilincsről, hanem eredeti HiSec modellről van szó. Természetesen az általunk forgalmazott biztonsági ajtókkal teljes mértékben kompatibilisek ezek a kilincsek.

Ha a lakásban állva jobb oldalra néz a kilincs, akkor jobbos megoldásban, ha pedig balra, akkor balos megoldásban kell gondolkodnunk. 

A világítással rendelkező kilincs azért is nagyon népszerű, mert használatával többé nem kell tartanunk attól, hogy sötétben botorkálva nem találjuk meg a kilincset és a kulcslyukat. Bár az általunk elérhető okos zárak segítségével  akár egy érintéssel is kinyílik az ajtó az ujjlenyomat szenzornak köszönhetően, de PIN kóddal és egyéb módon is ki tudjuk nyitni az ajtót: NFC kártyával, fizikai kulcsokkal, bluetooth-szal, internet és gateway segítségével. 

Előnye továbbá ennek a kilincsnek, hogy a beépített világítást szolgáló elem lassan merül ki, így nem kell túl gyakran elemet cserélnie. 


Elég az átvételkor fizetnie 

Ön nem kockáztat semmit, mert korrekt módon elég a futár által kiszállított átvétel után fizetnie miután átvette a kültéri ajtót és egyéb kiegészítőt.