Bejárati ajtó, Blog

Prémium kültéri acél ajtó a HiSec legújabb terméke

premium-acel-hisec-ajto-nyitott-zarszerkezet-2

Kültéri prémium acél bejárati ajtó érdekli, mely hőszigetelt, szép megjelenésű, biztonságos, jó minőségű?

Ha prémium kültéri acél bejárati ajtók iránt érdeklődik, első lépésben érdemes megfontolni, hogy mik a legfontosabb szempontok. Ha ez alapján megtalálta a legmegfelelőbb modellt, akkor célszerű több helyen rákeresni az interneten, mert lehetnek komolyabb árbeli különbségek. Elképzelhető, hogy ugyan kültéri acél ajtók iránt érdeklődik, de acél bejárati ajtók is szóba jöhetnek. Tekintsük át együtt a szempontrendszereket.   

Mik a legfontosabb szempontok?

premium-acel-hisec-ajto-nyitott-zarszerkezet-2

premium-acel-hisec-ajto-nyitott-zarszerkezet-2

Biztonságos-e? Nem véletlen, hogy az eredeti HiSec márka forgalmazójaként nálunk normál és biztonságos ajtókat is talál. Ezáltal van olyan modellünk, ami beltéri bejárati ajtóként alsó és felső zárral is rendelkezik. Ezek egymástól függetlenül működnek és biztonsági cilinderbetéttel rendelkeznek. Valódi védelmet biztosítanak többek között a finomnyitás, zársöprés, magkihúzás és savazás ellen. Emellett az ajtópántok nehezen elérhetőek, így feszítővassal sem lehet ezeket az ajtót. Ezen kívül nagylátószögű kitekintő és beépített csengő is jár hozzá.


A prémium kültéri acél bejárati ajtók

szintén biztonságosak és korszerű szigeteléssel is rendelkeznek. Ezáltal megspórolható a fűtés és klíma költségének egy része. 3 rétegű üveg, rozsdamentes acél és alumínium küszöbből kerülnek legyártásra. Az ajtót pedig 2 darab 3 csapos különálló német minőségű zár védi meg az illetéktelen behatolókkal szemben. UV védelemmel van ellátva és hőhídmentes a szigetelésnek és az anyagának köszönhetően.

Széles színválaszték

Természetesen többféle színben lelhetőek fel kínálatunkban ezek a prémium kültéri acél ajtók, mert a megjelenés is fontos szempont a vásárlás alkalmával. A barna többféle árnyalata nagyon népszerű: legyen szó a dió, vagy aranytölgy színezésről, amit fóliázással old meg a gyártó. A fehérnek is megtalálható számtalan árnyalata, antracit, vagy  beltéri ajtóként modern mintás változat az havastölgy színezésű ajtók is megtalálhatóak termékpalettánkon.
A kényelem is fontos szempont. Vannak olyan ajtóink, amiket belülről kulcs nélkül a kilinccsel egyszerűen be lehet zárni. Emellett különféle kiegészítőket is megtalál mintaboltunkban és webshopunkban. Ennek köszönhetően akár okos zárat is vásárolhat belétri acél ajtója mellé, így wifi, okostelefon és gateway segítségével távolról is hozzáfér a zárhoz és bárhonnan, bármikor, bárkinek adhat jogosultságot az ajtó nyitására. 

A HiSec több mint 10 éve van Magyarországon is

Mára már egész Európára rendelkezünk szabad védjeggyel és szájhagyomány útján rengetegen ajánlanak minket kedves ügyfeleink közül. Az ajtókat személyesen is meg tudja tekinteni Bemutatótermünkben Miskolcon, de online is rendelkezésére állunk. Kérdezzen tőlünk bátran, szakképzett kollégák várják jelentkezését.