Blog, HiSec ajtó ár, Kültéri ajtók

Kültéri ajtók olcsón?

Prémium-68 Kültéri acél HiSec bejárati ajtó Antracit színben, hőszigetelt üvegbetéttel

Kültéri ajtó kedvező áron?

Igen, van erre lehetőség, de előtte bár dolgot tisztázni kell. Mi számít olcsónak? Mit kapunk érte pontosan? Hosszú távon hogyan tudunk jó döntést hozni?

Nyilván, ha eldöntöttük, hogy szükségünk van egy ajtóra, akkor rákeresünk akár a kültéri ajtók olcsón kifejezésre, hiszen nem szeretnénk túl drágán ajtót vásárolni. Sokan azonban ott követik el a hibát, hogy beltéri ajtót vesznek kültéri ajtó helyett.  Ez később nagy problémákat szülhet, mert az időjárási viszonyok kikezdhetik az ajtót, elkezd felválni a festék, rozsdásodásnak indul.

A HiSec kültéri német minőségű bejárati ajtói

premium-acel-hisec-ajto-nyitott-zarszerkezet-2

premium-acel-hisec-ajto-nyitott-zarszerkezet-2

Az általunk elérhető acél ajtók UV védelemmel vannak ellátva. Emellett hőszigetelve is vannak, ami szintén lényeges szempont. A mi kínálatunkban elérhető biztonsági ajtó is, mely a lehető legnagyobb biztonságot szavatolja. Ezáltal az ügyfél ki tudja választani azt, hogy neki mire van szüksége. Sőt, szívesen át is beszéljük vele, hogy a lehető legjobb megoldást tudjuk közösen kiválasztani.
Online, telefonon de akár mintaboltunkban is szívesen látjuk. Az a véleményünk, hogy más személyesen megtekintve döntést hozni, mert fénykép alapján nem biztos, hogy minden információ eljut a számunkra.

Nagy áruházak, olcsó árak

Ha azonban nem szakboltban vásároljuk meg az ajtót apellálva a kültéri ajtók olcsón történő beszerzésére, akkor negatív meglepetésben is lehet részünk.Ugyanis előfordulhat, hogy ugyan kedvezőbb áron jutunk az adott használt ajtóhoz, ám a különféle hibákat nem vesszük észre. Például lehetnek olyan rejtett hibák, amik az ajtó belsejében megbújnak, illetve az anyag minősége is megkérdőjelezhető jópár terméknél. Éppen ezért jobb biztosra menni és egy megfelelő minőségű ajtóban gondolkodni. Ami kinézetben is elnyeri a tetszésünket, hőszigetelt és nehezen áttörhető. Az acélajtók esetében a biztonság garantált, mert nem lehet egykönnyen áttörni.

Az ajtók külleme

Ma már akár fa hatást is el lehet érni acél ajtó segítségével, mert a különféle speciális fóliázásnak hála, többféle szín és mintázat szóba jöhet. A kínálatunkban dekorcsíkkal ellátott kültéri ajtók olcsón megtalálhatóak. 

Választhat 7 centi vastaga, prémium acél kültéri ajtót is klasszikus fehér, vagy szürke, esetleg különféle árnyalatú barna (dió, aranytölgy) ajtók közül. Ezek a kültéri acél ajtók nagyon népszerűek sokan választják ezeket.  Számunkra ugyanis fontos, hogy ne csak elérjük a kötelezően felállított mércét, hanem akár afelett teljesítsünk.  Talán ennek is köszönhető, hogy az elégedett ügyfeleink másoknak is szokta ajánlani a termékeinket. És ma már nemcsak hazánkban, hanem egész Európában rendelkezünk szabad védjeggyel. Ráadásul nemcsak a megfelelő ajtó kiválasztásában segítenek szakképzett kollégáink, hanem lehetőség van mellé zárat is választani.

Keressen minket bátran minél hamarabb, hogy segíthessünk Önnek!